Peugeot club BiH je stranica namijenjena svima koji voze vozila marke Peugeot, razmjeni informacija, korisnih savijeta, takođe mozete sa nama podijeliti Vaša iskustva sa Peugeot vozilima.
Peugeot club BiH je stranica namijenjena svima koji voze vozila marke Peugeot, razmjeni informacija, korisnih savijeta, takođe mozete sa nama podijeliti Vaša iskustva sa Peugeot vozilima.
Isti fazon sa ovim tabletom rade gotov svi, znam kod Audi-a sam vidio da se napred preklopi i onda uvuce nazad i ne vidi se ali prema ovim slikama to se ne vidi ovdje, nadam se da ce to uraditi.
A vala ostatak je super uradjen, pogotovo ova instrument tabla, i sto mi se jos svidja nekako cijeli kokpit je fokusiran na vozaca.
Slika broj 3 neodoljivo podsjeca na Hondin kokpit,tacnije Civic...U svakom slicaju djeluje futuristicki i drugacije,prate trendove i to mi se dopada,samo da ne bude nekih glupih problema sa svom ovom elektronikom
Juče sam vozio MB B klasu 2013.god ili '14, nisam siguran.. čim sam sjeo u njega, odmah mi pade na pamet ovaj tablet iz 3008 jer i ovaj u B klasi stoji tu tako, pa kome se svidja, svidja :) Znači, jednostavno takvi su sad trendovi, u vecini auta stoji tako natrćen, štaš sad