Peugeot club BiH je stranica namijenjena svima koji voze vozila marke Peugeot, razmjeni informacija, korisnih savijeta, takođe mozete sa nama podijeliti Vaša iskustva sa Peugeot vozilima.
Peugeot club BiH je stranica namijenjena svima koji voze vozila marke Peugeot, razmjeni informacija, korisnih savijeta, takođe mozete sa nama podijeliti Vaša iskustva sa Peugeot vozilima.
I kod mene se na audiju ovako sjebao display, nema cime nisam probao rijesit, na kraju odustao.btw na praonicu mi je doslo bruka auta s istim problemom. Jednom su cak napali moje radnike da su to uradili, ali mi ne koristimo nikakve preparate za tablu osim mirisnog mlijeka koje daje sjaj i miris. Moze bit od krpe, ne mora nikakva tecnost
E sad losa vijest... dugme radio i setup su tvrda kao krs(ne koristim ih nikad, al me bas nervira)... ovaj dzojstik ne otvorih pa nisam ocistio.... sjutra cu podignuti taster i prsnuti kontakt sprej, pa da vidimo oce li biti bolje, il da skidam opet dzojstik i da ga otvorim nekako
Bravo Djetko, ali treba ovo tretirati necim da bi sve klizalo lagano... Ne znam sto bih ti preporučio, mozda ima neki sprej od Bernera ili Wurtha bas za to... Bitno je da si se Cole riješio.