Hvala na savetu

Sent from my HUAWEI SCL-L01 using Tapatalk
Mora moci ne brini .Davor The Great :) je napisao/la:@Kula - nisam znao za tu varijantu sa dijagnostikom, ali svakako cu uraditi to ako moze.
Hvala na savetu
Sent from my HUAWEI SCL-L01 using Tapatalk
Ne bi trebalo da se uhvati prasina, ja sam 2-3 puta probao, nije bilo prasine, ali eto probaj.Davor The Great :) je napisao/la:ako se nahvata jos vise, onda cu svakako poslusati Avicii-ev savet i opal po WD
Ja jos uvek nisam bio kod nekoga sa dijagnostikom da vidim moze li kod mene... Kumovi kupili 308-icu,pa sam ja mislio da ako se aktiviraju dnevna svetla, da ce biti kao kod njih - mislim da im samo pozicija svetli napred, samo prednji farovi su aktivirani, i svetle sijalice koja su skroz sa unutrasnje strane farova (prema motoru/znaku)... Nisam mislio da ce biti upaljeni i prednji i zadnji farovi... Ali u svakom slucaju mi je i to bolje nego da me kazne sa 3.000 (mislim da je toliko za svetla)Miki 307 je napisao/la:Da se nadovežem na ova automatska svjetla, kod mene su bila aktivirana stalno upaljena svjetla a imam i senzor, pa kad sam ugradijo dnevna svjetla(modul), onda mi sa dijagnostikom izbacijo ova stalno upaljena svjetla da jih moram paliti na ruke ali sad sam vidim izgubijo i funkciju automatska svjetla sa senzorom, ne znam kako to ? Zar se ne da da su ova dnevna svjetla(modul) aktivirana preko dana, pa kad padne mrak da se pale automatska ?