A i htjo sam MTB, moze se ono vozati i po ravnom dok cestovno tesko da mozes pocerat na makadam

Sent from my Alcatel Idol 3 using Tapatalk
Niner je iz USA, manje poznata kod nas ali se može po opremi zaključiti da je zlo.anel007 je napisao/la:Pa finu si kolekciju imao za scott sam cuo a taj zadnji nisam
Ima nas svugdje, ali i ja, kao i ti nisam sjeo na bajk kako treba od kako sam počeo raditi...Igzy je napisao/la:Oho, tko bi rekao da i tu ima ljubitelja dvokotačnih vozilica. Rekreativno se bavim MTB biciklizmom, iako sad zbog obaveza već dugo nisam sjeo za bicikl. Vozi se Focus Black Hills. Ništa posebno, ali za moje potrebe i više nego dovoljan.
Nema ništa bolje nego vikendom sjesti na bicikl i uputit se nekuda.![]()
Ma jede šta god mu dašdino je napisao/la:P.S. Nisam znao da se bicikl hrani krompirom, baš si ga pripeo. Vidi u Stefana prostro´ im ćilime a ti svog ko doru u obalu.
MTB je bolji od druma, tu nisi pogrijesio.anel007 je napisao/la:Hahaha kolega dino ima krompira moze se hranit citavu zimu da mu ne zafali.
A i htjo sam MTB, moze se ono vozati i po ravnom dok cestovno tesko da mozes pocerat na makadam![]()
Ovo se radi preko google street view aplikacije, vrtis se u krug i slikas tonu slika gdje ti aplikacija kaze i ona na kraju to fino sklopi u jedno 360° sferuAvicii je napisao/la:Svaka cast za panoramu.. nema dalje![]()
Cime si ovo radio?
Hahah neka hvala, dobra 360° za malo para nema a vala mi i ne treba, dosta mi mobitel i jedna ala go proAvicii je napisao/la:Aha.. ja mislio da nisu kupio onu neku 360° kameru ili tako nesto, to mi vise lici na tebe :)
Sent from my SM-G900F using Tapatalk