Peugeot 306
- zulleee
- Iskusan član
- Vozim: Peugeot 407 2.0 HDi
- Ima zahvala: 0
- pohvaljen: 4 puta
-
Re: Peugeot 306
Sa slikama nam se puno vise svidja
. Nabaci neke mocne felge i bit ce odlicna 306 ca,kao sto rece avici ocuvan,trokraki volan je u svakom autu pozeljan tako da je i to na svom mjestu.

- klol
- VIP Član
- Vozim: Peugeot 307 SW
- pohvaljen: 0
-
Je li ovo po haubi od kamenčića oštećen lak ili mi se čini? Inače, osim toga autić zvjerkica prava, volim ove male autiće koje mogu parkirati u svoj SW. :P Da te dugo služi drug, sretni kilometri 

Hvala momcii 
A jestt ima i na braniku prvom isto djed je to neki vozio la nije cuvao bila i sajba razbijena al to sam odma rijesio ima i sa strane od vrata kad seljaci otvaraju na parkingu pa mi udare u auto al dobro sve u svemu

A jestt ima i na braniku prvom isto djed je to neki vozio la nije cuvao bila i sajba razbijena al to sam odma rijesio ima i sa strane od vrata kad seljaci otvaraju na parkingu pa mi udare u auto al dobro sve u svemu
- kula
- Site Admin
- Vozim: 307 SW 2,0 hdi 79 KW
- Ima zahvala: 70 puta
- pohvaljen: 297 puta
-
@ klol : procitaj ponovo naslov teme. 306 nije bas "autic" koji bi mogao staviti u gepek 
Auto po slikama izgleda odlicno , neke male sitnice su tu koje se mogu sa vremenom odraditi da bi bio u odlicnom stanju.
Mozda bih ja stavio farove od redizajna kao i branik sa okruglim maglenkama takodje od redizajna sto bi ukupan dojam o autu diglo na jos visu razinu.
U svakom slucaju auto fino izgleda
puno sretnih i bezbriznih kilometara sa njim 

Auto po slikama izgleda odlicno , neke male sitnice su tu koje se mogu sa vremenom odraditi da bi bio u odlicnom stanju.
Mozda bih ja stavio farove od redizajna kao i branik sa okruglim maglenkama takodje od redizajna sto bi ukupan dojam o autu diglo na jos visu razinu.
U svakom slucaju auto fino izgleda

- zulleee
- Iskusan član
- Vozim: Peugeot 407 2.0 HDi
- pohvaljen: 4 puta
-
E zato ja kad parkiram negdje ispred trznog centra nekog gdje je sve zbijeno autima,trazim da izmedju mene budu skupa auta
tako ce mu bit zao udarit u moja svojim vratima
sta zna onaj sto vozi golfa 2 sta je parnica
.

- klol
- VIP Član
-
Kula sve što nije karavan, može da stane u tvoj karavan, vjeruj mi lolkula je napisao/la:@ klol : procitaj ponovo naslov teme. 306 nije bas "autic" koji bi mogao staviti u gepek
U svakom slucaju auto fino izgledapuno sretnih i bezbriznih kilometara sa njim
A inače slažemo se za sve što treba raditi kod njega na autu.
Čak i ne moraju nikakve felge posebne biti, na ovoj boji čelične felge lijepo ofarbati u bijelu ili crnu boju isto bi lijepo izgledalo po meni..
- klol
- VIP Član
-
Dimenzije 306:zulleee je napisao/la:Recimo za informaciju 407 limuzina je 15 tak cm manja od 407 sw :).

Dimenzije 307 SW:

Dimenzije 407 sw:

Možemo ga u gepeku naturit', nema veze ako malo viri :P
Meni auto sasvim solidno ima dobar gepek za moje potrebe a ovako sve super imam u planu da stavim feluge od originala ko u 307 sto budu predobre mi i tako 

- klol
- VIP Član
-
Ma znam kolega, samo se šalim za ovo gepekovanjePezo306 je napisao/la:Meni auto sasvim solidno ima dobar gepek za moje potrebe a ovako sve super imam u planu da stavim feluge od originala ko u 307 sto budu predobre mi i tako

Nećemo ga gepekovati, želimo vam puno sretnih dana i kilometara. A de mi uslikaj te felge kako izgledaju, slabo mi je poznat taj dizajn kao kod 307 pa da vidim. Nije hitno i nužno, ali eto ako ti bude na ruku baci sliku.
- anel007
- VIP Član
- Vozim: Ostalo
- Vozim: Ford Focus MK2
- Motor: 1.6 16v
- Ima zahvala: 12 puta
- pohvaljen: 121 put
- Kontakt:
-
pa imas vise vrsta alu felgi za 307, ovakvih kao sto su kod mene:

onda ovih sa manje krakova:

i mislim da na radizajnu dolaze ove:

mozda ih ima jos ali ove meni padaju na pamet, sad samo odabrati sta se kome svidja

mozda ih ima jos ali ove meni padaju na pamet, sad samo odabrati sta se kome svidja
Evo ove sa pet krakova sto je Anel poslao takve hocu meni su fine i nebi vise od 15" stavljao jer bi preveliko bilo a i neb moglo stat vece feluge ja msm
- kula
- Site Admin
- Vozim: 307 SW 2,0 hdi 79 KW
- Ima zahvala: 70 puta
- pohvaljen: 297 puta
-
Mislim da nemaju te felge u 15'' izvedbi, neka me neko ispravi ako grijesim. Probaj ove 15'' od 206-ice:

- klol
- VIP Član
-
Ja ganjam druge ili treće iz tvojeg posta ako naletim jeftino 16ke ili 17ke ako imaju treće, druge imaju sigurno sa 406 kupea 99% iste.anel007 je napisao/la:pa imas vise vrsta alu felgi za 307, ovakvih kao sto su kod mene:
A isto mislim da nemaju za 307 ovakve 15ke, jedino da neko nije 16ku nagur'o unutra nekako kod njega s tim da bi masno ispalo kako ja zamišljam

Ili su od RC-a 206 ili ove obične fabričke od 206 15ke koje je neko ispod tebe objavio...
Sve u svemu, lijepo mu svake stoje i jedva čekamo proljeće da ga vidimo na summer setup-u