Evo i moj izubijanko

301,305,306,307,308,3008,309
Zaključano
kula
Site Admin
Vozim: 307 SW 2,0 hdi 79 KW
Ima zahvala: 70 puta
 pohvaljen: 297 puta
garage

Re: Evo i moj izubijanko

Post Postao/la kula »

lol
Avicii
Moderator
Vozim: 307
Motor: 2.0 HDi 79KW
Ima zahvala: 743 puta
 pohvaljen: 386 puta
garage

Post Postao/la Avicii »

anel007 je napisao/la:e sad odgovori, nije samo hauba, lak je pustio i po prednjem braniku, blatobranima, onda ima kuckanja nekakvog na svakom cosku, pa jedna/dvije linije bukvalno po duzini s desne strane nekoliko cm ispod prozora, uglavnom kad bi se farbalo haman se samo krov raditi ne mora tako da trenutno nemam u planu, navikao sam gledati ga ovakvog :green:

airbag isto, nek sljasti i do sljedeceg vlasnika sto se mene tice, nesto sam ko gledao i problem je u vozacevoj strani, sad jel sjediste ili zavjesa ne znam, neki dan sam raskopcavao ispod sjedista i nije pomoglo tako da sam odustao

poliranje po stopkama cu nekad kad me ruke popuste :green: , a vjerujem i da cu moci samo pastom vratiti stari sjaj jer je stvarno odlicna, nisam slikao kakav je ovaj vozacev bio nakon sto sam zavrsio smirglanje ali vjerujte mislio sam da cu ipak morati voziti nekom da to u red dovede, medjutim pasta ga vratila u zivot :green:

i jah sad se vozao malo da vidim razliku i zar mogu kratka onoliko sijati, duga mi ne trebaju haman :green: , a kad smo kod svjetala cekam da mi dodju smd za pozicije i halogene za duga i maglenke tako da cu oz zute boje na autu imati samo zmigavce :green:
Kako se to tako rasiro svuda :think: Pa ne znam, ako ces jos voziti auto ofarbaj taj prednji dio, a te linije sa strane malo doradis samo.. msm ti znas najbolje sta ces ;)
A ne znam da te taj AIRBAG ne zeza u volanu. Ja sam citao negdje da ima neka glupost i u volanu sto isto izbacuje gresku.. e sad ko zna :neznam:
Kakve si halogene za duga narucio?
anel007
VIP Član
Vozim: Ostalo
Vozim: Ford Focus MK2
Motor: 1.6 16v
Ima zahvala: 12 puta
 pohvaljen: 121 put
Kontakt:
garage

Post Postao/la anel007 »

znam ja da ima ali je sijao prije i poslije rasklapanja com2000 kad se rucica za zmigavce popravljala pa sumnjam da je tu problem, a za lak moze biti da je kucnut kad prednji dio pa farbanje traljavo odradjeno, ko ce mu ga znati

za duga narucio standardne h1 samo sto sijaju bijelo (najjeftinije koje sam nasao, pa cemo ih mijenjati :green: ), koliko sam vidio kod nas h1 idu i za duga i za maglenke pa sam narucio 3 para h1 nek se nadje :green:

http://www.ebay.co.uk/itm/2X-White-Fog- ... 3a94e09a7f
slika ¦ slika
Avicii
Moderator
Vozim: 307
Motor: 2.0 HDi 79KW
Ima zahvala: 743 puta
 pohvaljen: 386 puta
garage

Post Postao/la Avicii »

Pa i meni je to palo na pamet kad rece da si popravljao rucicu, pa da nije tu neka greska. Al nije strasno ni da sija, ko ga sisa.
Vidis meni na kraj pameti da zamjenim ove H1 iz dugih.. jbt ruzno kad upalim duga a ono zuto, a xenoni skroz duga boja.
Ove tvoje sto si narucio ce ti bacati na plavo, pise ti oznaka boje 6000K. Ako zelis bas bijele, ganjaj 5000K boju ili 4300K ;)
anel007
VIP Član
Kontakt:
garage

Post Postao/la anel007 »

sijalo je ono i prije, vec sam pominjao da momak koji to popravlja bas profesionalno radi i nije on krivac sijanju

a ko da cu duga paliti, ja sam sad osmirglao ovo pa duga necu ni koristiti, nek sijaju pink nema veze :green: :green:
slika ¦ slika
klol
VIP Član
Vozim: Peugeot 307 SW
Ima zahvala: 0
 pohvaljen: 0
garage

Post Postao/la klol »

anel007 je napisao/la:sijalo je ono i prije, vec sam pominjao da momak koji to popravlja bas profesionalno radi i nije on krivac sijanju

a ko da cu duga paliti, ja sam sad osmirglao ovo pa duga necu ni koristiti, nek sijaju pink nema veze :green: :green:

Kad budeš spreman za farbanje javi mi se da te ovdedem čovjeku koji zna šta radi.
A što se tiče tih gluposti preko ibeja, moramo se dogovoriti da naručim nešta preko tebe, popićemo kafu dole u vogi jedan dan :D fb.com/sadnlo.didnlo javi mi se :D
anel007
VIP Član
Kontakt:
garage

Post Postao/la anel007 »

tri trojc'ce, tri dvojc'ce...pozovi mee :green: :green:

moze nije problem nikakav, lako je za kafu a i to narucivanje, za farbanje malo teze ali nikad se ne zna, meni nekako i lijep sto ih ovakvih nema (puno) :green:
slika ¦ slika
kula
Site Admin
garage

Post Postao/la kula »

stigle danas ove ledice i ubacene na registracije i dok ne dodju prave smd na pozicije, sijaju koliko se po danu da vidjeti slabo skroz ali posluzit ce dok ne dodje zamjena

vidjet cu veceras koju sliku okinut kako to izgleda, nema smisla po danu svjetla slikavati :green:
zulleee
Iskusan član
Vozim: Peugeot 407 2.0 HDi
 pohvaljen: 4 puta
garage

Post Postao/la zulleee »

Po danu se ne vide ne brini,navecer je lijepa stvar,i pravi veliku razliku :)
anel007
VIP Član
Kontakt:
garage

Post Postao/la anel007 »

znam da se ne vide mada sumnjam da ce ove i navece nesto puno sijati, u pozicijama su ovo nekoliko dana dok ne stignu prave smd diode koje nadam se nece praviti problem koji sam s proslim imao da ne mogu stati u far jer su manje i dimenzijom i imaju duplo manje dioda nego prosle, uglavnom o njima kad stignu a ove slikam veceras kako sijaju
slika ¦ slika
zulleee
Iskusan član
garage

Post Postao/la zulleee »

Bit ce super ne brini nista,radujemo se slikama,nemoj da zaebes :D
anel007
VIP Član
Kontakt:
garage

Post Postao/la anel007 »

evo kako sam i obecao

slika

slika

slika

slike lose zbog nekakvog snijega koji je poceo padati kad sam izasao da slikam al et bar se nesto vidi, kad su kratka upaljena pozocije se i ne vide uopce ali ako ovako sija jedna dioda bit ce odlicno kad dodje ovo sto cekam
slika ¦ slika
zulleee
Iskusan član
garage

Post Postao/la zulleee »

Eto ga,dzaba si se brinuo :D
anel007
VIP Član
Kontakt:
garage

Post Postao/la anel007 »

ma jok kakvi brinuo, jah se ne vidjele ove jah one obicne t10 isti djavo :green: , vjerujem da ce to biti puno bolje kad prave smd diode dodju ali daleko kina jbg :green:

i jah sto smo pricali za poliranje stopki, i to sam gledao i kad se operu onda su ko iz fabrike, na slikama su matireale zbog prasine, bem li ga ne moze ni 7 dana nakon pranja da bude cist :green: , mada cu vidjeti sljedeci put kad ga operem onako prevencije radi bar pastom malo premazati

p.s. treba li nekom ovih t10 sijalica, imam ih 30-40 viska sto obicnih sto dioda kad sam sve izmjenio, sad me ne moze zaustaviti cika milicajac i handriti sto nemam rezervnih sijalica :green: :green:
slika ¦ slika
kula
Site Admin
garage

Post Postao/la kula »

Neka stoje trebace ti :D
Zaključano

Natrag na “Serija 3”