cvili u voznji peugeot 307
- suad83
- Aktivan član
- Vozim: peugeot 307
- Ima zahvala: 0
- pohvaljen: 0
-
Re: cvili u voznji peugeot 307
E danas sam bio kod majstora i ustanovio je da je nekakav centralni lezaj mjenjaca otisao e sad dali je ko to mjenjao i koliko para ili je isplatnije kupiti polovan mjenjac jer kako ovaj majstor kaze kada se otvori velika je mogucnost da od spene ostecen jos koji lezaj
- tigar1982
- VIP Član
- Vozim: peuget 307 sw
- pohvaljen: 2 puta
-
i kod mene se cuje taj neki zvuk na pocetku mi je smetao ali sam sad navikao na njega nekako se najvise cuje od 1500 obraja pa do 2000 na pustenom gasu u brzinisuad83 je napisao/la:Nema on pli.zamjaac motor je 2.0 66kw a nasi majstori ako nije kugla selen itd laksi kvarovi onda oni napamet nagadjaju nisu mjenjali remenicu Jer je bila dobra a mislim da i nema neke veze jer kada vozite na 60 km/h i izbacite iz brzine tad obrtaji idu na min ali i tada se cuje samo priguseno neznam kod vas dali se cuje mjenjac kada npr.idete 3 i pustite gas pa onaj zvuk koji se cuje e najvise je slican tome samo je malo jaci
- tigar1982
- VIP Član
- Vozim: peuget 307 sw
- pohvaljen: 2 puta
-
meni je moj masjtor trazio sad neznam tacno dali 200 ili 300 km da mi to zavrsi pa sam odustao od toga do daljeg ssad neznam mozes uzeti isti mjenjac ili jos gori od svog dobro razmisli sta ces i kakosuad83 je napisao/la:E danas sam bio kod majstora i ustanovio je da je nekakav centralni lezaj mjenjaca otisao e sad dali je ko to mjenjao i koliko para ili je isplatnije kupiti polovan mjenjac jer kako ovaj majstor kaze kada se otvori velika je mogucnost da od spene ostecen jos koji lezaj