Pa bilo je malo turbulentno...menjao posao/grad,selidba sto čuda pa nisam imao kad na zalost

Ali sad se polako sleže sve pa ce biti valjda i malo više slika uskoro

Elem,treba da radim mali servis za nekih 10-ak dana...ako se ne varam,svi preporucuju Total 5W40 ulje (msm da je majstor i do sada to sipao,ali ovaj put cu ja da kupim sve,za svaki slucaj

).
Nesto mi lupka dole,nadam se da su samo stabilizatori jer sam ih menja poslednji put kad sam uzeo auto,znaci pre 26.000km...neko mi rece da uzmem i gumice balans štangle da se zameni...gumice i stabilizatori su mali trosak u poredjenju sa svim,pa svakako nije na odmet zamenuti,makar i da je OK sve. To sve kad odradi da odem i na optiku,da ga utegnem kao praćku

Mada ni na 160km/h ne trese ni najmanje volan,kao da ga vozim 40...ali da proverim sve pa da vidim...
U potrazi sam za senzorom za kišu,imao sam neki senzor u autu (nasao u pretincu) ali ne odgovara prikljucak...
Sve u svemu,radovi dolaze na prolece - kako sam skinuo alu-felne,da ih odnesem na neko peskiranje i farbanje. Pre nego sto ih nabacim,da ožuljam i prefarbam kočione čeljusti,a msm da ce uskoro ici i kod limara i lakirera,na par mesta krenula tek tek korozija da se ispoljava (nabubrila farba) pa da resim to dok je vreme u startu...
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk