Peugeot club BiH je stranica namijenjena svima koji voze vozila marke Peugeot, razmjeni informacija, korisnih savijeta, takođe mozete sa nama podijeliti Vaša iskustva sa Peugeot vozilima.
Peugeot club BiH je stranica namijenjena svima koji voze vozila marke Peugeot, razmjeni informacija, korisnih savijeta, takođe mozete sa nama podijeliti Vaša iskustva sa Peugeot vozilima.
Trebala bi biti montirana za dan dva tri, zavisno za koliko zavrsim nosac. Moram celicnu plocu od 0.6mm ili 0.8mm isjeci i izbusiti da mogu montirati sjedista na nju, idu slike nakon montaze. Zadnja klupa 90% ide na prodaju, pa ako neko hoce bujrum
Moram još koji put skinut i vratit, moram neke detalje doraditi, previsoko sam u kabini, jer pored nosača od 8mm, imam na prednjem dijelu šina "nosač" od cca 2cm, na šasiji od orginalnih ima naprijed isti takav od isto cca 2cm, tako da sam dignut skoro 5cm u zrak sa ovim setupom, i to naprijed
Na FB taman dogovorio sjedišta od 206 RC, kad se javlja momak iz Mostara, kaže imam ja od 207RC, ispravna, sa čitavim airbagom (mada ne mogu spojiti direktno, možda da uspijem nešto izmajmunisat) i pošalje mi slike, reko čuvaj to dolazim samo limit da dignem