Peugeot club BiH je stranica namijenjena svima koji voze vozila marke Peugeot, razmjeni informacija, korisnih savijeta, takođe mozete sa nama podijeliti Vaša iskustva sa Peugeot vozilima.
Peugeot club BiH je stranica namijenjena svima koji voze vozila marke Peugeot, razmjeni informacija, korisnih savijeta, takođe mozete sa nama podijeliti Vaša iskustva sa Peugeot vozilima.
[mention]Tom[/mention] a znaš kako kažu, 100 ljudi, 100 ćudi.
Meni su na autu došle žute i hajde i mogle su proći dok nisam ubacio led u kratka. Od tad nipošto.
Ovi su korisnici zahvalili autoru Adnan_S za post:
[mention]Tom[/mention] Hvala puno! I kritike i pohvale su uvijek dobrodošle.
A slažem se, ugao i lokacija baš puno znače. Nemam neki profi aparat, al i budget mobitel može izvući poprilično lijepe slike.
Mocno je ispalo, da li je komplikovano ugraditi relej ?
I meni zanima jel se moze preko diagnostike namjestiti da se pale svejtla prilikom otključavanja
Pa ja nemam fabričko centralno zaključavanje jer je domet bio užasan, a antena je kako sam čuo integrisana u BSI tako da sam spojio univerzalni. Modul je spojen je na žicu otključavanja i provučene žice do maglenki. Neko ko se razumije može ti spojit za nekih pola sata sve.
Mislim da nema ta opcija u Diagboxu. Vjerovatno zna neko od kolega ko ima dijagnostiku da li je moguće.