Peugeot club BiH je stranica namijenjena svima koji voze vozila marke Peugeot, razmjeni informacija, korisnih savijeta, takođe mozete sa nama podijeliti Vaša iskustva sa Peugeot vozilima.
Peugeot club BiH je stranica namijenjena svima koji voze vozila marke Peugeot, razmjeni informacija, korisnih savijeta, takođe mozete sa nama podijeliti Vaša iskustva sa Peugeot vozilima.
Hahaha +20%!
Bas leglo fino, ne bih čak ni dirao prednja.
Samo mi felne nikako ne leže, mislim da bi mogao nesto više peugeotovski... Mada, to je sve do ukusa.
Samo nek se vrte točkovi!
Da nisu orginalne,nisam ih nasao ovo je nekakva kombinacija koja mi je tad jedino dostupna bila. Sad navikao na njih a zimske su mi na jos ruznijim al jbg.
Nije kod mene,skroz slabo skoro pa nikako. A zadnja sajba mi explodirala radi grijaca valda i naruce mi po broju sasije drugu,takodje nezatamjenu kao prvobitnu.
A bgm Micija i to sto kazes, velika je staklena povrsina.. treba to rashladiti, a sunce sa svih strana. Nadam se da ce biti koliko toliko bolje, za sada si na estetici dobio dosta.
Sto se felgi tice, slazem se sa Tomom, ali opet nemas puno izbora s obzirom na posao kojim se bavis, stavis vecu felgu-ode udobnost.
Kad sam gledao test Citroen C4 Grand Picasso bas su govorili da klima uređaj jednostavno nije toliko moćan da rashladi vozilo pogotovo sa panoramskim krovom...Nazalost i sam sam se uvjerio da mu po vrucinama ipak treba malo vremena da se rashladi nakon stajanja na suncu,jos je kod mene automatika,sa dodatnim sistemom nazad,ali opet minimalno 10tak minuta...
Posebno ako jevu autu 4 putnika ,nema sansw postici prijatnu temperaturu. Nema ni izolacije,vrata tanak liim bez izolacije. U pezo 607 vrata su bila puna neke mase kao pur pjena i to je vjerovatno bila izolacija kojadrzi unutrasnju temperaturu bilo ljeti ili zimi.
Vjeruj da nemam pojma,malan je procenat,srednji nekakav. Vidjeo sam kod njega na autu i rekao taj hocu,proziran je u noci malo samo zatamnjuje,nije strasno,skoro da sam mogao i prednja stakla.
Hvala mnogo.
Ja sam se prcno kad sam zatamnjivo'. Izabrao sam blagu nijansu, oko 35% zatamnjenje. Sve ispod barem 50% djeluje nekako shulavo. A crno mi auto i ne stoji nikako ova blaga nijansa.