Peugeot club BiH je stranica namijenjena svima koji voze vozila marke Peugeot, razmjeni informacija, korisnih savijeta, takođe mozete sa nama podijeliti Vaša iskustva sa Peugeot vozilima.
Peugeot club BiH je stranica namijenjena svima koji voze vozila marke Peugeot, razmjeni informacija, korisnih savijeta, takođe mozete sa nama podijeliti Vaša iskustva sa Peugeot vozilima.
Utisci su, ono sto bi dalmatinci rekli ajme
I prije sam imao projektore, ali sad nakon sijalica na ovo preci je bas razlika. Dok jos malo ustimam snop bacit cu boljih slika iz auta kako se vidi
Da da, univerzalna su, mogu na svaki far koji koristi h1,h7 ili h4 sijalicu, dodje adaptee za projektor, a sijalica u projektou je h1. Far od 307 je jedan od hiljadu koji se mora sjec da bi se upasovalo
*ebo ovo, samo sam se u trosak bacio, sad moram i krov farbat u crno haha
Hvala svima, estetika ponovo ostaje u sjeni naspram efekta koji sam dobio. Vidljivost je vrhunska.
Morm napomenuti da na ovoj slici koju sam objavio farovi nisu polirani, branik uopste nije zavrnut i tako dalje. Tim finesama se bavim drugi dan, zbog obima posla oko samog ubacivanja projektora nisam stigao to zavrsit, ali ne sumnjajte da ce bit vrh. Stakla ce biti kao nova, pa cak i ako ih budem morao skidat i cistit i unutra
Ne znam koliko mozete vidjeti s slike, slikao sam mobom, sustina se vidi, pravilan snop skoro 100%. S obzirom da sam stelao u pola dana bez garaze, dobro je