307 hdi
- anel007
- VIP Član
- Vozim: Ostalo
- Vozim: Ford Focus MK2
- Motor: 1.6 16v
- Ima zahvala: 12 puta
- pohvaljen: 121 put
- Kontakt:
-
Re: 307 hdi
sa slike mogu vidjeti da ti je stanje sa zagadjenoscu zraka puno bolje nego kod mene, ja da popalim sve i jedno svjetlo na autu ne mogu 10 metara ispred sebe osvjetliti kako treba
a sociva su stvarno fino ispala, normalno da je s njima puno bolje nego bez i za tebe i za ostale ucesnike

a sociva su stvarno fino ispala, normalno da je s njima puno bolje nego bez i za tebe i za ostale ucesnike

- Avicii
- Moderator
- Vozim: 307
- Motor: 2.0 HDi 79KW
- Ima zahvala: 744 puta
- pohvaljen: 386 puta
-
Fino bacaju, nema price. Negdje pa parkiraj pri zid pa da se fino vide linije
Jesu li ti ovo 6000k ili 8000k? Dobro bacaju na plavo ili je ovo na slici samo.

-
- VIP Član
- Vozim: Peugeot 307, audi a6 4f 3.0 tdi
- Ima zahvala: 3 puta
- pohvaljen: 18 puta
-
6000k je ali su nove sijalice pa izgleda malo vise plavo nego sto jestee, a i slikano je mobom. I one h7 kad sam tek stavio bez sociva isto je bilo, za koji dan bude ljepse. Mada stavit cu 5000k umjesto ovih
Sad se opasno dvoumim oko one cob led trake, da je fino montiram u donji dio fara, i da mi bude day light i zmigavac. Ne bih je motao kao na onoj slici sto je sartara stavljao
Sad se opasno dvoumim oko one cob led trake, da je fino montiram u donji dio fara, i da mi bude day light i zmigavac. Ne bih je motao kao na onoj slici sto je sartara stavljao
-
- VIP Član
-
Ima komsinica roletne, spustit cePhantom je napisao/la:Mislim da nisi dobar s komsijomodlicno svijetli

- Avicii
- Moderator
- Vozim: 307
- Motor: 2.0 HDi 79KW
- Ima zahvala: 744 puta
- pohvaljen: 386 puta
-
Extra izgleda
Ja mu ne bi stavljao tu traku, al eto ti kako hoces.
Kod mene su recimo dok sam prije imao stare balaste, 5000k bacale malo na plavkasto. Crkne mi jedan balast, promjenim oba (vidi se odmah da su kvalitetniji od postojecih) i sa istim sijalicama cisto bijelo svjetlo.. balasti su cudo

Kod mene su recimo dok sam prije imao stare balaste, 5000k bacale malo na plavkasto. Crkne mi jedan balast, promjenim oba (vidi se odmah da su kvalitetniji od postojecih) i sa istim sijalicama cisto bijelo svjetlo.. balasti su cudo

-
- VIP Član
-
Evo ti sad i slike snopa,kad mi ne bude mrsko ovako nocu cu ih jos malo ulijevo pomjerit, u garazi ne moze jer mi treba bar 30m siroka garaza hehe
Kratka

Duga

Kratka

Duga

- dino
- Moderator
- Vozim: Peugeot 307
- pohvaljen: 40 puta
-
U koliko si sati ovo iza ponoći slikao? Nemoj nasjedati, još si trebao i pozadinski pano da postaviš ispred. lol
Dobar si posao uradio, vidi se da si pun entuzijazma i elana (nas električare kad struja zdrma, držimo dugo kao baterija). Takvi su pokretači sistema. Dobro to svijetli, bitno je da ti dobro vidiš i da ne smetaš vozače iz suprotnog smjera.
Dobar si posao uradio, vidi se da si pun entuzijazma i elana (nas električare kad struja zdrma, držimo dugo kao baterija). Takvi su pokretači sistema. Dobro to svijetli, bitno je da ti dobro vidiš i da ne smetaš vozače iz suprotnog smjera.

- VIP Član
-
Ja sam malo je rec zadovoljan. Smetala su mi halogena svjetla, brzo me zabole oci kad nocu vozim,spava mi se i slicno. Putovao sam do Italije nocu, i smorio sam, sto od paljenja gasenja dugih svjetala, do borbe da ne zaspem. Opet xenon bez projektora nije to to, iako se moze fino nastelati da ne smeta nikome. Ovo je vjerujte jedna od boljih investicija, posebno onima koji puno voze nocu,kao ja npr.