Struja je napisao/la:Jesi rijesio problem
Vjeruj da nisam jos! Sve cekam da profuncionise citrac pa da opisem to kino od kvara.
Znaci ova pumpa u rezervaru je vjerovatno mogla i da ostane ali jbg oko 150 km ona i onda otvorimo kuciste filtera nafte tu zatice zuti filter tj pun puncijat mesinganih opiljaka i puno kuciste ali za ne povjerovati koliko ih je.
Znaci bos pumpa crkla,nazovem Pezo servis Durakovic iz Gradacca ima ga na forumu i tip mi kaze dodji nosi pumpu 100 km,ja je pokupim i u modricu i tu ustanovim da sam promasio,treba druga koju isto ima durakovic,picim zamjenim,nazad u md i majstor mi pokazuje u kakvom je stanju zupcasti remen koji sam u decembru sa setom zamjenio.
Znaci spaner i osovina rotora pumpe toliko imaju hoda kao da ce otpasti,skoro se sve raspalo vec mrak remen nemam gdje kupiti,sutredan sklopi sve upali i malo ga provozali i navece se djecak vracao kuci i auto se ugasilo,za par trenutaka opet zavergla i upali,do kuce tu spojim lexiju i dobijem ovu gresku.
Upalimo ga i pravac Durakovic. On ga danas ispitivao,dizne ok,kontao da je regulator pritiska i izgleda da nije ni on. Konta da i njegova pumpa nije dobra.
Tako da sam mu rekao da ga necu zivkati dosadjivati mu i smetati,neka zove kad ga uspije napraviti. Jbg bas me nasao,klinac 3 mjeseca nije dolazio kuci i dan ranije auto crkne,sad nema auta a cura ovo ono grrrrrr.

Послато са D6603 уз помоћ Тапатока