Peugeot club BiH je stranica namijenjena svima koji voze vozila marke Peugeot, razmjeni informacija, korisnih savijeta, takođe mozete sa nama podijeliti Vaša iskustva sa Peugeot vozilima.
Peugeot club BiH je stranica namijenjena svima koji voze vozila marke Peugeot, razmjeni informacija, korisnih savijeta, takođe mozete sa nama podijeliti Vaša iskustva sa Peugeot vozilima.
ElComandante91 je napisao/la:Svaka čast Srky, znaš li nešto više o tom aditivu za čišćenje?
*ebati ga tamo , znam da je dobro nekad prije mijenjanja ulja nasuti da malo odradi motor (nekih 10 min) da ocisti kojekakve naslage i necistoce,to je to otprilike
Jutros nastavljeni radovi sto se tice redovnog odrzavanja,...zadnji seleni zamjenjeni i stabilizator
Malo propraceno slikama cisto da se vidi...
Sto se tice dijelova seleni su po 25km komad ,stabilizator 27km i ruke 25km za sve to
Avicii je napisao/la:A kanala sunce ti
Svaka cast srki, sve po ps-u
Inace, kad selene promjenis, drugo auto
thanks thanks Sve po ps , naravno
Inace skorz drugo auto Avicii sa novim selenima , nema vise bijezanja zadnjeg kraja kao prije ,imao sam osjecaj da hoce da me obidje
kula je napisao/la:E trebao si geometriju raditi poslije zamjene stabilizatora
I jesam ne brini , to sa stabilizatorom je od neki dan kad sam i krajnicu mijenjao pa nisam ubacio slike odma sve,tako da sam sada...
sta ti mislis da srki nije poceo malo misliti glavom
Ko je proizvodjac ovih silena i stabilizatora? Mislim da nije imalo potrebe da se radi reglaza (geometrija) ako si napred samo stabilizator promenio puzz
Pa ne zanima me ,uvijek narucim najskuplji dio koji ima da se naruci dio i to je to npr stabilizator nema skuplji od 27km a seleni jedni jedini imaju po 25km ,kugle isto oko 30km najskuplje plocice prednje takodje 82km platio skuplji nema itd itd itd tako da najvise na to gledam