Peugeot club BiH je stranica namijenjena svima koji voze vozila marke Peugeot, razmjeni informacija, korisnih savijeta, takođe mozete sa nama podijeliti Vaša iskustva sa Peugeot vozilima.
Peugeot club BiH je stranica namijenjena svima koji voze vozila marke Peugeot, razmjeni informacija, korisnih savijeta, takođe mozete sa nama podijeliti Vaša iskustva sa Peugeot vozilima.
Hvala hvala raja Felge sam nasao na piku prije par mjeseci i kupio ih odmah jer je cijena bila smjesna al su imale ogrebotina pa sam ih proslijedio odmah na lakiranje . Jedva sam cekao malo "toplije" dane da kupim gume da isprobam kako mu stoje . Sto se tice spustanja vjerovatno ce ici neke opruge ali nista bas skroz do poda i distanceri al to otom potom Jos uvijek imam 17" ke koje su bile na autu proslo ljeto pa ako kome od raje s foruma treba mozemo napravit neku simbolicnu cijenu
Uh al su mu legle! Reci mi, koliko je auto tvrdji sad u odnosu na 17ke?
Ja se sve nesto premisljam da uzmem takve 18ke (ako naletim), ali se bojim da ce auto biti pretvrd, tj da su nasi putevi prelosi i za 17ke.
Prijatelj pita koliko su 17ke i da li su gume i koje u opciji :)
A vidis ja nisam ni razmisljao da ove mogu izgleda i na 5008 :)
Koja je cijena felgica samo :)
Drugu sam prenio text u cjelosti,a i meni su privlacne,samo ne znam da li mogu na moj 5008,sarafi odgovaraju,samo ne znam ostale ove vragove ima li neka dubina,tezina i sl