Peugeot club BiH je stranica namijenjena svima koji voze vozila marke Peugeot, razmjeni informacija, korisnih savijeta, takođe mozete sa nama podijeliti Vaša iskustva sa Peugeot vozilima.
Peugeot club BiH je stranica namijenjena svima koji voze vozila marke Peugeot, razmjeni informacija, korisnih savijeta, takođe mozete sa nama podijeliti Vaša iskustva sa Peugeot vozilima.
Evo ljudi da se i ja malo javim,ziv sam,pug sluzi nismo imali nikakvih vecih problema. Xenon ugradjen,postavljena komplet led rasvjeta. Evo malo svjezih jesenjih slika
Spuzva skupa ko djavo (nova), polovno ne znam gdje bi i nasao bez da ti neko komplet sjediste ne proda. Ako nista, redovno tretiraj kozu kakvim preparatom tipa Sonax ili tako nesto i bice to ko novo
Citao sam da moze obicno mlijeko za kozu,jednom pokusao i puno meksa postane. A suvozacev je sic puno udobniji od vozacevog,al otom potom bice bolje bitno da sluzi.
Vidi se da se čuva, baš izgleda utegnuto i uredno.
Nego da pitam, možda malo smiješno zvuči, što se tiče ratkapa ovakve sam viđao sam na autima iz švicarske i po njihovim oglasima, eto mene zanima odakle su?
Boris_95 je napisao/la:Vidi se da se čuva, baš izgleda utegnuto i uredno.
Nego da pitam, možda malo smiješno zvuči, što se tiče ratkapa ovakve sam viđao sam na autima iz švicarske i po njihovim oglasima, eto mene zanima odakle su?
Svaka cast borise na prepoznavanju. Feluge i ratkape sam dobio iz svicarske.