Koji mobilni telefon koristite?
- Avicii
- Moderator
- Vozim: 307
- Motor: 2.0 HDi 79KW
- Ima zahvala: 744 puta
- pohvaljen: 386 puta
-
Re: Koji mobilni telefon koristite?
Ma i ovaj obicni je extra, ona ivica je bas fino zaobljena, a najvise me odusevio zadnji poklopac.. predobro izgleda.
Nek je sa srecom

Nek je sa srecom

- micija
- VIP Član
- Vozim: Peugeot 5008
- Ima zahvala: 52 puta
- pohvaljen: 27 puta
- Kontakt:
-
Probao samsung,iphone i vec duze od godinu dana nosim sony z1 i prezadovoljan sam. Baterija najduze drzi od svih nabrojanih a to je jedina zamjerka iphone a samsung brlja resetuje se gasi pali.
Uglavnom sony ostaje sigurno duze vrijeme.
Uglavnom sony ostaje sigurno duze vrijeme.
- anel007
- VIP Član
- Vozim: Ostalo
- Vozim: Ford Focus MK2
- Motor: 1.6 16v
- Ima zahvala: 12 puta
- pohvaljen: 121 put
- Kontakt:
-
ja na bateriju prestao obracati neku veliku paznju, ako moze od jutra do noci izdrzati s nekim umjerenim koristenjem dobra je 

- micija
- VIP Član
- Vozim: Peugeot 5008
- Ima zahvala: 52 puta
- pohvaljen: 27 puta
- Kontakt:
-
Nema sanse,sony i nekako a ostali nabrojani ni pola dana.
Stalno sam dostupan na viberu i jos po nekoj aplikaciji a internet,jede bateriju kao lud.
Stalno sam dostupan na viberu i jos po nekoj aplikaciji a internet,jede bateriju kao lud.
- zulleee
- Iskusan član
- Vozim: Peugeot 407 2.0 HDi
- Ima zahvala: 0
- pohvaljen: 4 puta
-
Bolje da naprave telefon koji ce drzati 2 dana bateriju nego sto isto sranje stave u veci oklop i kazu to je sada iphone 6, s6 i td.
- anel007
- VIP Član
- Kontakt:
-
znam, data promet jede bateriju pofino i s tim se valja muciti, gore od toga je jedino gpsmicija je napisao/la:Nema sanse,sony i nekako a ostali nabrojani ni pola dana.
jbg ubjedljivo najgori dio sadasnjih telefona su baterije, jednostavno nije to na razini koju moderni telefonu zahtjevaju, al popravit ce se to, pravi rimac u hrvackoj svoje baterijezulleee je napisao/la:Bolje da naprave telefon koji ce drzati 2 dana bateriju nego sto isto sranje stave u veci oklop i kazu to je sada iphone 6, s6 i td.

- zulleee
- Iskusan član
- Vozim: Peugeot 407 2.0 HDi
- Ima zahvala: 0
- pohvaljen: 4 puta
-
Jbg ovo kod nas isto fixsni telefoni
ogranicen si na duzinu punjaca 

- anel007
- VIP Član
- Kontakt:
-
zato ja sebi nedavno kupio kabal duzine 3 metra, vjeruj covjek se razrahati kad ne mora uho na uticnicu nasljanjati da bi pricao i punio mob u isto vrijeme
jos kabal idealne pink boje, totalno neupecatljiv

- Avicii
- Moderator
-
Hahahah.. prejakoanel007 je napisao/la:zato ja sebi nedavno kupio kabal duzine 3 metra, vjeruj covjek se razrahati kad ne mora uho na uticnicu nasljanjati da bi pricao i punio mob u isto vrijeme![]()

Ja sa baterijom nemam problema. Preko 4.30h S.O.T. (screen on time) izvucem sa jednim punjenjem. Znaci sa upaljenim internetom na poslu, kad kuci dodjem na wifi-ju sam, sve zivo popaljeno od aplikacija, mesindzera, tapatalk foruma-takvog koristenja moze dan ipo.. za vikend kad sam vecinom na wifi moze puna 2 dana. Skromnih 3000mAh

- anel007
- VIP Član
- Kontakt:
-
ne bih ja birao pink da sam mogao, nego narucis i oni te iznenade 
mada rijetko mi je kad prikljucen na kabal, preko noci ostane na bezicnom punjacu i u jutro spreman za novi dan, bit ce se zeznuto navici ukljucivati onaj kabal svaki put kad se kutarisem nokie ali zbog toga sam kupio ovo dugo cudo

mada rijetko mi je kad prikljucen na kabal, preko noci ostane na bezicnom punjacu i u jutro spreman za novi dan, bit ce se zeznuto navici ukljucivati onaj kabal svaki put kad se kutarisem nokie ali zbog toga sam kupio ovo dugo cudo
- Avicii
- Moderator
-
E ljudi, pitanje jedno.. jel ima neko iskustva sa Windows telefonima? Znaci kakvi su inace za koristenje, dal baguju, jel imaju sve aplikacije za win? Interesuje me konkretno ovaj model:
http://www.mobilnisvet.com/mobilni/4740 ... ia-640-LTE
Po karakteristikama cini mi se nije los, osrednji telefon. Inace, mimo ovoga, jel ima neko da preporuci neki solidan tel do 300km.. nije meni, al eto interesuju me misljenja
http://www.mobilnisvet.com/mobilni/4740 ... ia-640-LTE
Po karakteristikama cini mi se nije los, osrednji telefon. Inace, mimo ovoga, jel ima neko da preporuci neki solidan tel do 300km.. nije meni, al eto interesuju me misljenja

- anel007
- VIP Član
- Kontakt:
-
ja imam lumiu 920 i sta da ti kazem, windows ko windows nikad mi probleme pravio nije, sve radi super ali aplikacija nema, mislim imas ti njih dosta i ako neke od popularnih nema postoje odlicne alternative ali problem je sto se nove aplikacije rijetko prave za windows a i ako ih prave onda su zadnje na redu, doduse trebalo bi sad krajem ljeta da dodje win 10 koji ce koliko sam upucen doci kao update za sve telefone koji su bili na win 8.1 i to ce uvesti lakse portanje aplikacija sa androida i ios-a na windows pa ce se i stanje u tom vjerovatno promjeniti na bolje
uglavnom ako taj kome je namjenjeno nije zahtjevni korisnik kupi tu lumiu i neces se pokajati, windows puno bolje ide na entry lvl telefonima od androida to ce ti svako potvrditi
uglavnom ako taj kome je namjenjeno nije zahtjevni korisnik kupi tu lumiu i neces se pokajati, windows puno bolje ide na entry lvl telefonima od androida to ce ti svako potvrditi
- Avicii
- Moderator
-
Pa cekaj, mislis nema uopste aplikacija kao na androidu, tipa Instagram, Viber, Messanger, itd.? Ili si mislio ima samo ove osnovne, a nema veliki izbor drugih app?