Peugeot club BiH je stranica namijenjena svima koji voze vozila marke Peugeot, razmjeni informacija, korisnih savijeta, takođe mozete sa nama podijeliti Vaša iskustva sa Peugeot vozilima.
Peugeot club BiH je stranica namijenjena svima koji voze vozila marke Peugeot, razmjeni informacija, korisnih savijeta, takođe mozete sa nama podijeliti Vaša iskustva sa Peugeot vozilima.
Eh momci, da vas cujem. SMisljam kako bih postavio telefon nekako na poziciju izmedju 2 prednja sjedista, otprilike u visini naslona za glavu i da ponekad nesto i snimim dok vozim, kontate? A da ima onako fin pogled... Ima li neko kakvu ideju? puzz
Svaka cesta, koja se u noći zabijeli na mjesečini, meni se čini da je za mene stvorena i neodoljivo me zove, a daljine koje se gube u svijetloj magli uzbune mi uvijek dušu.
Teško ti je sa telefonom za snimanje manipulisati u vožnji, da je na bilo kojoj lokaciji? Opcija ti je prednja kamera u retrovizoru kao kod kolege Anela.
@Avici: Treba poskidati sa ovog crnog oznake nazad
Svaka cesta, koja se u noći zabijeli na mjesečini, meni se čini da je za mene stvorena i neodoljivo me zove, a daljine koje se gube u svijetloj magli uzbune mi uvijek dušu.
ma imas tih drzaca tonu ali ako hoces da fino drze moras malo skuplje platiti od tog dolara
ja sam ih nekoliko probao i sumnjam da ces i jedan moci fiksirati na tablu jer je ona hrapava nekakva i nista tu dugo ne ostaje, dakle opcija ako bas hoces da gleda kroz sajbu je da nadjes kakav fin vakumski i fiksiras direktno na sajbu
Ja ne znam gdje se može naći kod nas ali eto ti si sam našao na Ebayu, to ti je ispod 10KM sa dostavom na kućnu adresu, prodavac je pouzdan, nemaš brige... Ako ti treba nekakvo uputstvo za kupovinu mislim da čak ima i na forumu nešto oko toga pisano, ali možeš se javiti i u privatnu poruku pa ću ti pojasniti.
Hvala brate, ako se odlucim za kupovinu preko ebaya, poslat cu ti poruku.
OK onda, momci ko mi moze to srediti nek se javi? Neko od mojih sa Dobojske regije ako ima.