AIR BAG FAULT
- kliker
- Aktivan član
- Vozim: Peugeot 307 1.4 HDI
- Ima zahvala: 0
- pohvaljen: 0
-
Re: AIR BAG FAULT
Joj ja imam problem s tom greskom, prskao sam ali nista ,skidao air bag s volana nisam vidio nista sumljivo, e sad. Ovi kad su mi prali auto pomjerali su i siceve i volan tako da ne znam gdje je kvar, sto se tice spojeva svugdje djeluje uredu 

- kliker
- Aktivan član
- Vozim: Peugeot 307 1.4 HDI
-
Briso, al ne moze biti OK dok se ne otkloni fizicki kvar, jedino ko zna da isprogramira kompjuter da ne vrsi provjeru airbaga , al mislim da ja ne mogu naci takvog covjekamicija je napisao/la:Mozda samo treba gresku obrisati i bude sve ok.

- elvis88
- Početnik
- Vozim: pežo 307
-
Pozdrav. Kod mene se poceo javljati ovaj problem sa airbagom. Za razliku od nekih ja znam da je zbog skidanja volana, jer sam to i radio danas, nakon cega se pocela javljati greska. Da li da ponovo skidan i probam one kontakte ukljuciti, ili je dovoljno otici na dijagnostiku da obrise gresku!? Hvala unaprijed
- dino
- Moderator
- Vozim: Peugeot 307
- Ima zahvala: 3 puta
- pohvaljen: 40 puta
-
Neke greške se mogu otkloniti isključivanjem akumulatora i tzv. resetovanjem BSI-a, možeš probati. Kod pojedinih senzora, koji su bitni za sigurnost rada auta ostaju greške u kompjuteru i samo se dijagnostikom mogu poništiti. Pretpostavljam, ako je ispravan a-bag da bi je lako mogao obrisati dijagnostikom.
- VIP Član
- Vozim: 307
- Motor: 2.0 HDi, 66 kW
- Ima zahvala: 33 puta
- pohvaljen: 159 puta
-
Kod mene stalno svijetli lampica i kad skeniram greške dobijam poruku "Permanent fault. Ignition test not confirmed by the safety sensor".
Jedan majstor mi reče da bi trebalo promijeniti airbag centralu jer je ona falična i da je to stotinjak maraka. Je li se neko već susretao sa ovom greškom i kako je riješio problem?
Jedan majstor mi reče da bi trebalo promijeniti airbag centralu jer je ona falična i da je to stotinjak maraka. Je li se neko već susretao sa ovom greškom i kako je riješio problem?