anel007 je napisao/la:
ja uzeo oba 25", znam da na nasa auta idu razlicite dimenzije ali sam prije imao te iz binga koju su bili 26" i sve i jedan je prelazio preko sajbe kad brisaci rade i skroz su rasireni pa je to lupalo vazda, nisam htjeo riskirati i sa ovim pa sam uzeo "broj" manje i koliko sam vidio rade super i dovoljnu povrsinu brisu

25" dodje oko 625mm? Kako misliš prelazili su preko šajbe? I skroz su rašireni? Ja koliko vidim, meni 700/650 brišu idealno u smislu obrisane površine, samo što su mi metlice zrele za zamenu.
Što se
Kinezatiče, ja sam kod njih naručio i H1 LED, a i ovaj
adapter, čekam da stignu. Zadovoljan sam, maksimalno su korektni, čak su mi kao gratis poslali par
njih, pa kontam njih u tablicu(još se nisam upustio i rešio da iuzmem onaj led modul, kao kod tebe), a ove kvalitetnije napred, kad stignu, one su već po tracking-u ušle u SRB i onda mi ostaju samo maglenke. Videću baš kako su se pokazale ove kod tebe, deluju ok, mada ni one nisu jeftine. SVe više mi se svidja, a i da prištedim H7, da vozim sa maglenkama preko dana... Samo nisam siguran, mrzi me sad u auto ići, a sad sam se setio, mogu li maglenke da budu upaljene, a da nije uključena pozicija?