Peugeot 407 neće da upali,samo vergla
Re: Peugeot 407 neće da upali,samo vergla
Definitivno sam probao sve osigurače i svaki je u redu.Izvadio akumulator ,priključio na punjač on do pola prazan.Može li biti da nema dovoljno snage???
- GazdaPaja
- Iskusan član
- Vozim: peugeot 307
- Ima zahvala: 0
- pohvaljen: 3 puta
-
Moze. Racunaru je potrebno 12.5 volti da ga pokrene,a ako nema te snage da pokrene racunar,onda ne moze ni upaliti. Tako jednom kolegi bilo na Golfu,obisao 5 majstora ,te kompjuter otisao,te dizne. Na kraju dodje neki lik poparan vuku se po podu kablovi od dijagnostike ,dodje momak proba kaze akomulator nema snage da pokrene racunar. Kupi novi i sve ce da radi. Tako i bi kupio stavio,auto sastavi. [GRINNING FACE WITH SMILING EYES]. Al za svaki slucaj posudi od nekog ako ima akomulator pa probaj. Nemoj samo na kablove.
Послато са HTC Desire 816 уз помоћ Тапатока
Послато са HTC Desire 816 уз помоћ Тапатока
evo puni se akumulator već sat i po ali baš sporo,izgleda da je skoro bio prazan
- mara-
- Site Admin
- Vozim: 308 (T9; 2013–2021)
- Motor: 2.0 BlueHDI 110KW
- Ima zahvala: 171 put
- pohvaljen: 319 puta
-
Pa ako si previše verglao možda si ga ti ispraznio. Trebaće njemu sigurno 10-ak sati.
nije danas niko nego ja skinuo akumulator bio skroz prazan pa ću sutra probat kad se napuni
- kula
- Site Admin
- Vozim: 307 SW 2,0 hdi 79 KW
- Ima zahvala: 70 puta
- pohvaljen: 297 puta
-
A nista vidjeti ces sutra kada se napuni , nadam se da je do toga ...
Jutros vratio akumulator u auto,upalim kontakt on vergla ali nece npr. da pokrene podizace stakala kao da nema snage.Opet ga prikljucim na punjač kad ono na punjaču opet kazaljka stoji na pola.Jedino mi preostaje da probam drugi akumulator,možda nema dovoljno napona da pokrene kompjuter
- bojan2906
- Iskusan član
- Vozim: Peugeot 307sw 1,6 HDI
- Ima zahvala: 0
- pohvaljen: 7 puta
-
Posudi od nekoga samo da probaš, pa ako sve radi kupuj novi. Tako ti je najlakše.
Riješio problem,odšlepao ga električaru otišlo neko ležište jednog osigurača u kabini.Bio kineski osigurač i nije pregorio nego ležište počelo da se topi.Zamijenio čovjek i sad sve radi.Hvala svima koji su htjeli da mi pomognu.