Evo da i ja nakon vremena stavim neki update.
I moj je nazalost dozivio manju nezgodu, slomio stari prednji branik na parkingu.

pa trenutno ovako izgleda:

Malo sam iskoristio fino vrijeme jucer pa ga posteno oprao.

Te sam cisto iz dosade pofarbao ove plastike unutra, radit cu ih sa branikom opet vjv u piano black ili opet u ovu aluminij boju, ovo je samo da vidim kako izgleda i kakvu ruku imam jer ga mislim sam farbat haha.

I blizimo se brojci od 270000

, gazi malisan nema sta, trebam mu nekad ubrzo granu zamjenit i negdje na usisu mu vuce fals zrak pa da i to zacepimo i planiram neke felge 14 uzet za ljeta.

Usput sam uzeo jos jednu vozilicu, rodjak mi je prodavao pa sam je dobio ispod cijene imam radova i na njemu (nista krupno sreca) pa cu valjda nekako uklopit oba, ugl je kontam sredit i pokusat zamjenit za kakvu Vectru B ili Mercedesa 190/124 moja dream auta hahah.
Evo koja slika i od Golfa, ima skoro pa full za tricu 4el. podizaca, servo, abs 4xdiska, klimu, board computer, imao je i airbagove nekad xD, gt oprema, '97 god 1.6 motor od 74kw (skoro pa 4orka

).

Uglavnom i u potrazi sam za branikom za svoju 206icu, pa me zanima vase misljenje dali da trazim original ili zamjenski da uzmem, za originale mi traze bas puno para, i ugl ih u setu prodaju, a meni ostalo sve citavo, a kod zamjenskog je vjv losa kvaliteta...i slucajno ako tko zna da li pasu ove moje maglenke na XS branik, vise sam na njega fokusiran, pa mozda i blatobrane iduci mjesec jer mi je lijevi u k.
! | Poruka od: Avicii |
Editovane su ti slike. Koristi opciju 'ubaci sliku' pa onda prekopiraj link, da bi ti slike bile vidljive. |