Peugeot 508 SW 1.6 e-HDi
- Leonche
- Napredan član
- Vozim: Peugeot 508 SW 1.6 e-hdi
- Ima zahvala: 0
- pohvaljen: 2 puta
- Kontakt:
-
Re: Peugeot 508 SW 1.6 e-hdi
Ma ja sam ekstra zadovoljan... Čovjek je prijazan, zafrkant. Vidi se da zna posao... Svakako preporučam SM folije Zenica! Čovjek radi i park senzore i općenito auto elektriku.
Armine, nema veze, imao si takvu situaciju, jbga, bitno da je kod tebe sve u redu
Armine, nema veze, imao si takvu situaciju, jbga, bitno da je kod tebe sve u redu
- Leonche
- Napredan član
- Kontakt:
-
Hvala :)
Jutros sam zvao Huso servis u Maglaju da se raspitam za cijenu chipiranja i zanimala me cijena uklanjanja FAP filtera. Čovjek mi kaže ako ću radit samo chipiranje cijena je 400 km, a ako ću radit samo FAP cijena bi isto bila 400 km. A ako ću mu ostavit auto da odradi i jedno i drugo, cijena bi bila sve skupa 500 km... Morat ću još vidjeti s njim daje li kakvu garanciju i sl., neznam dal se uopće može dobiti garancija. Pa ću vjerojatno na proljeće kod njega sredit chip i fap....
Dobio bi 28 ks i 50 nm... Dakle imao bi 140 ks umjesto sadašnjih 112
Jutros sam zvao Huso servis u Maglaju da se raspitam za cijenu chipiranja i zanimala me cijena uklanjanja FAP filtera. Čovjek mi kaže ako ću radit samo chipiranje cijena je 400 km, a ako ću radit samo FAP cijena bi isto bila 400 km. A ako ću mu ostavit auto da odradi i jedno i drugo, cijena bi bila sve skupa 500 km... Morat ću još vidjeti s njim daje li kakvu garanciju i sl., neznam dal se uopće može dobiti garancija. Pa ću vjerojatno na proljeće kod njega sredit chip i fap....
Dobio bi 28 ks i 50 nm... Dakle imao bi 140 ks umjesto sadašnjih 112
- kula
- Site Admin
- Vozim: 307 SW 2,0 hdi 79 KW
- Ima zahvala: 70 puta
- pohvaljen: 297 puta
-
Kod njega ti je stvar u tome sto kada radi mapiranje racunara radi sve od jednom , jer mape salje u chip tuning kucu u Austriju i svako novo slanje mapa ide sa cijenom iz pocetka. Kada sam ja na VW ukidao FAP cijena je bila 300 KM fizicko i softversko , uklanjanje klapne za regeneraciju je bilo dodatnih 50 . A da bi poslije ukinuo EGR kostalo bi me 300 a ovako su mi odmah i njega ukinuli za 50 . Meni su rekli da ako budem imao bilo kakav problem da navratim i da ce oni sanirati sve, ako su problemi vezani za posao koji su radili, o svome trosku. Tako da mislim da bi i u tvome slucaju stajali iza posla koji su odradili.
- ElComandante91
- Moderator
- Vozim: 206
- Vozim: Peugeot 206 ; Citroen C3 XTR
- Motor: 1.4E; 1.4 HDi
- Ima zahvala: 350 puta
- pohvaljen: 235 puta
-
- Leonche
- Napredan član
- Kontakt:
-
Odlično, hvala na informaciji... Kako sad stvari stoje, vjerojatno ću ja to na proljeće sredit da sam miran :)kula je napisao/la:Kod njega ti je stvar u tome sto kada radi mapiranje racunara radi sve od jednom , jer mape salje u chip tuning kucu u Austriju i svako novo slanje mapa ide sa cijenom iz pocetka. Kada sam ja na VW ukidao FAP cijena je bila 300 KM fizicko i softversko , uklanjanje klapne za regeneraciju je bilo dodatnih 50 . A da bi poslije ukinuo EGR kostalo bi me 300 a ovako su mi odmah i njega ukinuli za 50 . Meni su rekli da ako budem imao bilo kakav problem da navratim i da ce oni sanirati sve, ako su problemi vezani za posao koji su radili, o svome trosku. Tako da mislim da bi i u tvome slucaju stajali iza posla koji su odradili.
-
- VIP Član
- Vozim: Peugeot 307, audi a6 4f 3.0 tdi
- Ima zahvala: 3 puta
- pohvaljen: 18 puta
-
Sve preporuke za njih, ja sam radio remap, egr off i dpf off kod njih, pri tome servisiram auto kod njih, nikad zamjerki. Pricao sam Kuli bas kako su mi izasli u susret s autom od buraza, dosli po njega slepom, i vratili ga, pri tome ga napravili za manje para nego sam to vec platio drugom majstoru koji nije nista napravio
Poslano sa mog HTC Desire 828 koristeći Tapatalk
-
- VIP Član
- Vozim: Peugeot 307, audi a6 4f 3.0 tdi
- Ima zahvala: 3 puta
- pohvaljen: 18 puta
-
Kad budes htio radit javi pa cemo otic skupa, kakav popust da napravimo 

- Leonche
- Napredan član
- Kontakt:
-
Dogovoreno...ArminM je napisao/la:Kad budes htio radit javi pa cemo otic skupa, kakav popust da napravimo

-
- VIP Član
- Vozim: Peugeot 406
- pohvaljen: 12 puta
-
Odličan je, ovaj zadnji kraj su stvarno vrhunski napravili, ne izgleda kao većina karavana koji izgledaju kao da su ih samo odsjekli nazad, nego prati cijelu liniju auta
- Leonche
- Napredan član
- Kontakt:
-
Slažem se u potpunosti :)Boris_95 je napisao/la:Odličan je, ovaj zadnji kraj su stvarno vrhunski napravili, ne izgleda kao većina karavana koji izgledaju kao da su ih samo odsjekli nazad, nego prati cijelu liniju auta
- Leonche
- Napredan član
- Kontakt:
-
Ugrađeni su prednji i stražnji senzori... Ekstra zadovoljan... Mada sam se navikao vozit i parkirati bez njih al eto dobro dođu :)