Koji mobilni telefon koristite?
- ElComandante91
- Moderator
- Vozim: 206
- Vozim: Peugeot 206 ; Citroen C3 XTR
- Motor: 1.4E; 1.4 HDi
- Ima zahvala: 350 puta
- pohvaljen: 235 puta
-
- anel007
- VIP Član
- Vozim: Ostalo
- Vozim: Ford Focus MK2
- Motor: 1.6 16v
- Ima zahvala: 12 puta
- pohvaljen: 121 put
- Kontakt:
-
Re: Koji mobilni telefon koristite?
to da je slab izbor drugih aplikacija, sve osnovne su tu
viber radi super, skype, messanger, fb, twitter, tapatalk i tako te takodje, mislim da je od tih sto si naveo jedino instagram u nekoj beti ali za to postoji alternativa zvana 6tag koja je po mom misljenju bolja i od samog instagrama na svim platformama
uglavnom nije sad toliko veliki problem sa aplikacijama kako si zakljucio iz mog prvog posta ali mozda nekom i smeta, ako te bas zanima odes na https://www.windowsphone.com/en-us/store i pregledas ima li sve sto ti treba
viber radi super, skype, messanger, fb, twitter, tapatalk i tako te takodje, mislim da je od tih sto si naveo jedino instagram u nekoj beti ali za to postoji alternativa zvana 6tag koja je po mom misljenju bolja i od samog instagrama na svim platformama
uglavnom nije sad toliko veliki problem sa aplikacijama kako si zakljucio iz mog prvog posta ali mozda nekom i smeta, ako te bas zanima odes na https://www.windowsphone.com/en-us/store i pregledas ima li sve sto ti treba
- Avicii
- Moderator
- Vozim: 307
- Motor: 2.0 HDi 79KW
- Ima zahvala: 744 puta
- pohvaljen: 386 puta
-
Aha, pa vidim sad da ima bas dosta aplikacija, a najvise mi je zbog toga. Inace, gledam po testovima da nije los ovaj tel za ove pare.. ne znam samo sta bi u tom rangu jos ganjao, LG Bello mozda jedino.. jos neki prijedlog?
- anel007
- VIP Član
- Kontakt:
-
za 2 godine koliko otprilike ja koristim wp dosta se stanje popravilo, sjecam se muke kad sam tek kupio ovo cudo, nisi postene aplikacije za fb imao a kamo li sta drugo
a vjeruj ako si vidio da imaju sve aplikacije koje ti trebaju kupi wp i uzivaj, jeftini androidi ce poceti stucati kad tad, pogotovo kad ih vremenom nakljokas svakojakim aplikacijiama dok na windowsu to nije slucaj (ovo kazem za lumiu 920 koju koristim dugo, ostale nisam testirao licno ali sumnjam da su nesto losiji)

a vjeruj ako si vidio da imaju sve aplikacije koje ti trebaju kupi wp i uzivaj, jeftini androidi ce poceti stucati kad tad, pogotovo kad ih vremenom nakljokas svakojakim aplikacijiama dok na windowsu to nije slucaj (ovo kazem za lumiu 920 koju koristim dugo, ostale nisam testirao licno ali sumnjam da su nesto losiji)

- Avicii
- Moderator
-
Ma da, evo pogledacu jos malo.. msm, ja licno ne bih mijenjao Lollipop, cisto navika, ne sumnjam da je i win extra za koristenje, al eto.. nije moje da odlucim, vec cisto koji savjet da dam pri kupovini. Hvala u svakom slucaju Anele 

- Phantom
- Site Admin
- Vozim: Peugeot 307 2.0 HDI 79KW
- Ima zahvala: 5 puta
- pohvaljen: 90 puta
- Kontakt:
-
Evo neki dan sam uzeo po prvi put huawei marku. Sve sam moguce imao
radi se o modelu G630 cijena 260KM. Za sad telefon odlicmo radi i brz je. Ima interne 4GB i memorijsku sam stavio od 8GB. Za sada zamjerki nemam pa cemo vidjeti s vremenom 

Motion & Emotion
- anel007
- VIP Član
- Kontakt:
-
bas sam jucer bio kod rodice i malo cackao taj telefon da vidim kakav je huawei kad je softver u pitanju jer se jos uvijek omisljam izmedju huawei g7 ili htc desire 820 koji da kupim, telefon iznenadjujuce fluidno radi koliko sam primjetio i onako solidan mu je osjecaj pod rukom, za te pare super je upakovanPhantom je napisao/la:Evo neki dan sam uzeo po prvi put huawei marku. Sve sam moguce imaoradi se o modelu G630 cijena 260KM. Za sad telefon odlicmo radi i brz je. Ima interne 4GB i memorijsku sam stavio od 8GB. Za sada zamjerki nemam pa cemo vidjeti s vremenom
puno predjenih kilometara s njim

- Avicii
- Moderator
-
Nek je sa srecom.. spusti i zatamni rock rockPhantom je napisao/la:Evo neki dan sam uzeo po prvi put huawei marku. Sve sam moguce imaoradi se o modelu G630 cijena 260KM. Za sad telefon odlicmo radi i brz je. Ima interne 4GB i memorijsku sam stavio od 8GB. Za sada zamjerki nemam pa cemo vidjeti s vremenom
Dobar, imao sam ga priliku koristiti par puta. Meni se iskreno ne svidja jedino interfejs Huaweia, al ok.. mislim da je to tel pun pogodak za ulozeno/dobijeno

- Phantom
- Site Admin
- Vozim: Peugeot 307 2.0 HDI 79KW
- Ima zahvala: 5 puta
- pohvaljen: 90 puta
- Kontakt:
-
Vidjecemo do kada ce sluziziti
neka dvije god. Izdrzi ja zadovoljan. A i ja sam se omisljao izmedju HTC i ovog modela i odluka pala na ovaj. Nisu mi puno hvalili HTC

Motion & Emotion
Trenutno se sluzim sa alcatel onetuch idol 3 za sad sam zadovoljan kamera je 13mp prednja 5mp 1.5gb rama ali prije njega sam imo s4 gt-i9505 i samo od jednom stao korisrio sam ga oko 1.5god i nemM mu kazu lijeka
prvi android mi je bio htc dezire Z...odican...i dan danas je kod sina...koristi ga slusa jos uvijek...od prije dvije godine samsung S3 mini....dobar...baterija je oslabila poslije nesto duze od godinu i po..pa sam uzeo od kineza veliku bateriju od 3500mAh...s kojom dodje i novi zadnji poklopac...oko 7-8$ je kostalo....jest malo podeblji ,zovem ga sada HURMADZIK!
ali bateriju moze drzati 2 dana uz maksimalno koristenje i mobilnog neta i wirelesa i blututa...inace blutut mi je uvijek upaljen zbog auta ...a inace telefon ima oko 950H razgovora i jos sve radi...:)....e sta ce biti sliedece...znat cemo oko 11-12 mjeseca kad izadju rate za hurmadzik...:)
ali bateriju moze drzati 2 dana uz maksimalno koristenje i mobilnog neta i wirelesa i blututa...inace blutut mi je uvijek upaljen zbog auta ...a inace telefon ima oko 950H razgovora i jos sve radi...:)....e sta ce biti sliedece...znat cemo oko 11-12 mjeseca kad izadju rate za hurmadzik...:)
- anel007
- VIP Član
- Kontakt:
-
htc dezire Z
, koliko je meni falila njegova tastatura kad sam ga zamjenio za lumiu, evo ni dan danas se nisam navikao kucati po ovom ekranu iako lumiu koristim 2 godine

- ElComandante91
- Moderator
-
Ti Htc 820 610 320 su užasni. Treba od toga bjezati.
Clapton is God!
- anel007
- VIP Član
- Kontakt:
-
^ mozes napisati razlog neki zasto je to tako ako si imao prilike baratati sa 820, koliko vidim podobro sisa huawei izmedju kojeg se omisljam kad je hardware u pitanju a i pregledao sam dosta reviewea po netu i niko nije napisao da je aman nesto los?
- ElComandante91
- Moderator
-
Ja sam razmišljao da ga uzmem, poslije Htc Desier X, i drugog rata ga je uzeo poslije i Desier X i kaže da baguje, restartuje se, mnogo je spor.
Clapton is God!