Peugeot club BiH je stranica namijenjena svima koji voze vozila marke Peugeot, razmjeni informacija, korisnih savijeta, takođe mozete sa nama podijeliti Vaša iskustva sa Peugeot vozilima.
Peugeot club BiH je stranica namijenjena svima koji voze vozila marke Peugeot, razmjeni informacija, korisnih savijeta, takođe mozete sa nama podijeliti Vaša iskustva sa Peugeot vozilima.
Malo da podignem temu. Zna li ko gdje u Sarajevu kupiti za 307 aero metlice, po mogućnosti na komad? Mjesto gdje sam uzimao više ne nabavlja te a navodno je specifično kačenje. U Motorexu ima samo Bosch, 70km i samo može u paru, trenutno mi to puno para.
Prosle sedmice bili u FIS-u u Vitezu, Bosch Aero metlice komad 60 i 65 cm je 15km, a 70cm mozda 1 ili 2 km skuplje. Mene iznenadilo skroz ali vidim original je, sve upakovano kako treba i jos su od nekog posebnog materijala ne sjecam se tacno kojeg. Kupit cu kad budem isao sljedeci put da vidim kakve su pa napisem koju o njima.
ja vec 2 godine kupujem u bingu kod aerodroma, pojma nemam koja marka al kupim par na proljece, fino sluzi ljeti i jos bolje grebe po ledu zimi taman izdrze do sljedeceg proljeca, cijena haman 6 KM komad