schutzblech se to govno od plastike zove, a naši je zovu šuspleh, inače više je ljudi nema nego ima, ja nemam, nit namjeravam, jer na otpadu ne daju ispod 100 150km samo prednji dio a gdje je još i srednji dio... više volim za te pare kupitmalo kvalitetnijeg ulja pa ubacit u njeg to je preče, inače dobar ti je pezo braca a sitnice su sitnice, jedno po jedno se rjesava, drago mi je sto ima pun forum ljudi koji vole sami sebi radit na autu sto vise, ja cak hocu da se naucim da odradim sam sebi mali servis... ne sto sam cicija vec sto volim radit na autu to nije noormalno....steta sto sam medicinar sto niasm auto mehanicar ili tako nesto slicno hehehe

dobre su ti pozicije i ja sam ubacio te, i krhno mu 6000k hidove h7 i beton, kinezi ubiše, ljudima crkaju phillips ksenoni meni još deru ovi kinezi i to neki slim balasti zlatne boje brate ubiše narod mi j...be sve po spisku naveeče još ja podignem lampu direktno da dere heheh

stavim na 0 onaj mali okretač
svašta bi ja tebi sad reko uradi ovo ili ono, ali sve je stvar ukusa, neko nešto voli, neko ne voli, recimo mogu ja tebi sad rec poskidaj te znakove nazad sve, al mozda se tebi to ne sv idja mozda ti hoces da ima znakove, tako da radi sve ono sto se tebi svidja i sto ti volis, a mi volimo svakako, svacije auto na ovom forumu svi mi volimo :) to su nasa braca hehe i ako sta mozemo pomoc jedni drugima pomocemo... bitno je da je rezervar pun a i zeludac

veliki poz imenjace