Evo i moj izubijanko

301,305,306,307,308,3008,309
Zaključano
anel007
VIP Član
Vozim: Ostalo
Vozim: Ford Focus MK2
Motor: 1.6 16v
Ima zahvala: 12 puta
 pohvaljen: 121 put
Kontakt:
garage

Re: Evo i moj izubijanko

Post Postao/la anel007 »

probusi malo gdje da ti curi ulje i ne brini sto nemas te zastite :green: :green:
slika ¦ slika
kula
Site Admin
Vozim: 307 SW 2,0 hdi 79 KW
Ima zahvala: 70 puta
 pohvaljen: 297 puta
garage

Post Postao/la kula »

zulleee je napisao/la:Jel velika mana ako nema te plastike?? nakon mijenjanja ulja nije dobro pricvscena bila tako da sam je otkinuo i sada sam bez nje.
Nije velika mana al je ipak bolje da je tu ipak stiti motor od svega sto tockovi dizu sa puta.

I kod mene u karakteristikama u publicboxu pise da nemam donju zastitu , ali eto, ipak je imam :D
anel007
VIP Član
Kontakt:
garage

Post Postao/la anel007 »

evo okinuo jednu na brzaka veceras kad sam krenuo i nisam ni obracao paznju da vidim kako je ispala, tek kad sam kuci dosao vidim mutna nekakva ali fino sijaju iako se na slici ne vidi bas

slika

sad mi je veci problem sto mi je jedna h7 crkla a rezervne nema i ne kupuje mi se u bosni kad ih cekam 4 da stignu iz kine vec mjesec :green:
slika ¦ slika
zulleee
Iskusan član
Vozim: Peugeot 407 2.0 HDi
Ima zahvala: 0
 pohvaljen: 4 puta
garage

Post Postao/la zulleee »

Mene uvijek odusevi na tvojim slikama kako si betonirao ovaj labirint :D cekaj i dalje tu h7 sijalicu :D imas kratka svjetla uredna za policiju,a duga ne pali :D.
anel007
VIP Član
Kontakt:
garage

Post Postao/la anel007 »

na 307 h7 sijalice i jesu kratka svjetla, maglenke i duga su h1 al gonit ih, ima jedno pa nek sljasti :green:

a labirnint se meni plaho djasvi, ova skroz desno bila od kako sam kucu napravio ovdje a proslo proljece pravio staze za auto i ajd reko kad vec pravim mogu izmajmunisati sta da ne prljam noge kad izlazim ako je kisa padala, vjeruj da dobro dodje :super:
slika ¦ slika
zulleee
Iskusan član
Vozim: Peugeot 407 2.0 HDi
 pohvaljen: 4 puta
garage

Post Postao/la zulleee »

E kod mene je h1 kratko pa sam mislio da je h7 dugo i kod tebe,valjda nisam zamijenio mjesta sijalicama :D

Kula ako nadjem negdje za razumne pare tu zastitu ispod auta kupit cu,bolje je imati :).
anel007
VIP Član
Kontakt:
garage

Post Postao/la anel007 »

sreca ne vozam ga puno, ovo je od prosli put do cepa do ovo sad do cepa, inace sve grad i brdo

slika
slika ¦ slika
ElComandante91
Moderator
Vozim: 206
Vozim: Peugeot 206 ; Citroen C3 XTR
Motor: 1.4E; 1.4 HDi
Ima zahvala: 350 puta
 pohvaljen: 235 puta
garage

Post Postao/la ElComandante91 »

Anele jel ovo preko one aplikacije?
Clapton is God!
anel007
VIP Član
Kontakt:
garage

Post Postao/la anel007 »

ako mislis na onu sto cita s obd porta ne nije to, ovo je app koja sluzi za vodjenje evidencije o rastrosnosti vozila a medju tom evidencijom je i prosjecna potrosnja, uneses stanje odometra pri tocenju, popunis cijenu, kolicinu i slicno i nakon nekoliko punjenja ti pocne racunati prosjek na osnovu tih podataka

prosjek moze racunati i ona za obd port ali ona samo cita podatke iz racunara, ja nekako ipak vise volim ovo na "teku i olovku" i da znam po sipanjima koliko je troskali :green:
slika ¦ slika
ElComandante91
Moderator
garage

Odlična je, kako se zove?
Clapton is God!
anel007
VIP Član
Kontakt:
garage

Post Postao/la anel007 »

My Car :green:

ali je ovo app za windows phone platformu, postoji nesto slicno i za ostale platforme sigurno samo treba precesljati prodavnice
slika ¦ slika
ElComandante91
Moderator
garage

Hvala Anele, potražiću. :D
Clapton is God!
ANELTUZLA
Aktivan član
 pohvaljen: 0
garage

Post Postao/la ANELTUZLA »

schutzblech se to govno od plastike zove, a naši je zovu šuspleh, inače više je ljudi nema nego ima, ja nemam, nit namjeravam, jer na otpadu ne daju ispod 100 150km samo prednji dio a gdje je još i srednji dio... više volim za te pare kupitmalo kvalitetnijeg ulja pa ubacit u njeg to je preče, inače dobar ti je pezo braca a sitnice su sitnice, jedno po jedno se rjesava, drago mi je sto ima pun forum ljudi koji vole sami sebi radit na autu sto vise, ja cak hocu da se naucim da odradim sam sebi mali servis... ne sto sam cicija vec sto volim radit na autu to nije noormalno....steta sto sam medicinar sto niasm auto mehanicar ili tako nesto slicno hehehe :D dobre su ti pozicije i ja sam ubacio te, i krhno mu 6000k hidove h7 i beton, kinezi ubiše, ljudima crkaju phillips ksenoni meni još deru ovi kinezi i to neki slim balasti zlatne boje brate ubiše narod mi j...be sve po spisku naveeče još ja podignem lampu direktno da dere heheh :D stavim na 0 onaj mali okretač
svašta bi ja tebi sad reko uradi ovo ili ono, ali sve je stvar ukusa, neko nešto voli, neko ne voli, recimo mogu ja tebi sad rec poskidaj te znakove nazad sve, al mozda se tebi to ne sv idja mozda ti hoces da ima znakove, tako da radi sve ono sto se tebi svidja i sto ti volis, a mi volimo svakako, svacije auto na ovom forumu svi mi volimo :) to su nasa braca hehe i ako sta mozemo pomoc jedni drugima pomocemo... bitno je da je rezervar pun a i zeludac :D veliki poz imenjace
anel007
VIP Član
Kontakt:
garage

Post Postao/la anel007 »

ebo je onaj ko joj dade ime, a dosla uz auto i et stojala do neki dan kad je pocela leprsat u zraku, da nije dosla ne bih ja to ni trazio po otpadima :green: , eno je privezana jos uvijek i ne mice

a sto se tice radova sumnjam da cu jos ista od estetike raditi na njemu, da mi je da ga mehanicki dotjeram u stanje samo sipati goriva i mijenjati ulje i filtere ali haman da su mu vlasnici prije posteno ebali znanje, do sad sam ~3.5k KM na kojekakve kvarove izdavao i vjeruj vise mi se ne daje, ove sitnice 15-20 KM ajd i nekako ali sad nesto golemo mi se ne radi, bit ce valjda kakvih parica da se mijenja za sta novije pa sad hoce li to biti francuz ili kakav talijan ne znam :green:
slika ¦ slika
anel007
VIP Član
Kontakt:
garage

Post Postao/la anel007 »

nije moje al da ne otvaram novu temu, sad se isli malo vozati i leti lavic malo je reci, a i prede kakav ovaj srky-ev :green: , ovakvo je stanje pod haubom

slika

a ovakvo na papiru

slika

nisam okolo slikavao jer je sve fabrika, jos na zimskom setu pa se i nema sta plaho vidjeti da odudara od ostalih

kako bi ovo meni u avliju islo samo da je stanje malkice bolje, al bit ce nafake kakve valjda, nekad
slika ¦ slika
Zaključano

Natrag na “Serija 3”