Peugeot club BiH je stranica namijenjena svima koji voze vozila marke Peugeot, razmjeni informacija, korisnih savijeta, takođe mozete sa nama podijeliti Vaša iskustva sa Peugeot vozilima.
Peugeot club BiH je stranica namijenjena svima koji voze vozila marke Peugeot, razmjeni informacija, korisnih savijeta, takođe mozete sa nama podijeliti Vaša iskustva sa Peugeot vozilima.
umjesto dvoslojne nadjes magnetice koji se lijepe na suvenire one sto se po friziderima kace, zalijepis malo jacim ljepilom na te tablice kluba i samo postavis kad dodjes na skup preko svojih tablica, puno elegantnije rijesenje nego kojekakvihm trakama to raditi osim naravno ako ne planiras vozati okolo sa tablama kluba tad ipak idi na nesto tipa dvoslojne trake koja bi trebala da jace drzi
ElComandante91 je napisao/la:Dobra ideja, ja sebi tražim nekog ko može da izradi kao prave tablice. ...
Javi se sa idejom pa ćemo napraviti, sve se može uraditi, s tim da nije alu nego pocinčani lim u osnovi, ali ostalo "original"...
PS: Malo kasnim sa odgovorom, ali počeo sam opet raditi pa ne stižem ni pročitati forum redovno dok malo ne sredim na poslu šta treba a kamoli da odgovaram!
Zadnja izmjena: StefanMD, dana/u 10. ruj 2016, 09:42, ukupno mijenjano 1 put.
ElComandante91 je napisao/la:Dobra ideja, ja sebi tražim nekog ko može da izradi kao prave tablice. ...
Javi se sa idejom paćemo napraviti, sve se može uraditi, s tim da nije alu nego pocinčani lim u osnovi, ali ostalo "original"...
PS: Malo kasnim sa odgovorom, ali počeo sam opet raditi pa ne stižem ni pročitati forum redovno dok malo ne sredim na poslu šta treba a kamoli da odgovaram!
Hoću taman da odradimo, nije lako sa mojim starim raditi.