Sent from my Huawei Honor 8 using Tapatalk
ja bih prije rekao da je on obrnuo jos ovolikokarabajastart je napisao/la:Taman se razradio
Sent from my E2303 using Tapatalk
Ako uspijem samu diznu naci, a foam lance je u planu obavezno, ako uspijem naci kakav što ima puljku za prebacivanje sa foam na vodu i obrnuto onda mi i ne treba baska dizna. Vidjet cu vec sta sve ima u ponudi.ArminM je napisao/la:Ja bih prije rekao da ti tu treba druga dizna. Ne moras mijenjat pusku, samo nadji diznu koja baca siri mlaz. Kupis si jos foam lance i peres ko covjek
Poslano sa mog HTC Desire 828 koristeći Tapatalk
Sprej neki, ne znam tacan naziv mada cu ako budem u skorije vrijeme farbao u klavir crnu to raditi s kompresorom.ArminM je napisao/la:Cime si farbao ove plastike
Poslano sa mog HTC Desire 828 koristeći Tapatalk
u nekoliko sam se vozao sa tim sjajnim bojama po instrumentalci, najgore je bilo u rodjakovom novom cliu mada je to poslovno pa je u neku ruku i razumljivo, uglavnom te tzv. glossy boje upijaju otiske ko sundjer i najvise zbog toga nisam isao na pravi sjaj mada mozda me nekad pukne luda pa i to probam bas sto kazes cisto promjene radi, dosadi gledati u jedno te isto skoro 5 godinaAvicii je napisao/la:Bgm fino izgleda, to ti je cisto malo promjena u autu i odmah dobro. Ziva istina za klavir.. vidio sam u 208, uzas kako se vide otisci, prasina, prljavstina..
Sent from my SM-G900F using Tapatalk