Peugeot club BiH je stranica namijenjena svima koji voze vozila marke Peugeot, razmjeni informacija, korisnih savijeta, takođe mozete sa nama podijeliti Vaša iskustva sa Peugeot vozilima.
Peugeot club BiH je stranica namijenjena svima koji voze vozila marke Peugeot, razmjeni informacija, korisnih savijeta, takođe mozete sa nama podijeliti Vaša iskustva sa Peugeot vozilima.
nedicm je napisao/la:Nisam mnogo ni tražio, ovo je na prvu bilo samo, moguće da može, ali nisam baš video nešto značajnije jeftinije.
ove sto si ti linkao izadju 17-18$ jer moras na ovu cijenu platiti i postarinu od 7 i kusur $ zato sam i rekao da ih ima jeftinijih, kad trazis na aliexpress obavezno oznaci kvacicu za beslatnu dostavu i tako trazi, jer ti se ne isplati davati skoro cijenu artikla za dostavu
ima ih po 9-10$ i tu i na ebayu, prije oko mjesec sam rodjaku narucio bas po toj cijeni
nedicm je napisao/la:Nisam mnogo ni tražio, ovo je na prvu bilo samo, moguće da može, ali nisam baš video nešto značajnije jeftinije.
ove sto si ti linkao izadju 17-18$ jer moras na ovu cijenu platiti i postarinu od 7 i kusur $ zato sam i rekao da ih ima jeftinijih, kad trazis na aliexpress obavezno oznaci kvacicu za beslatnu dostavu i tako trazi, jer ti se ne isplati davati skoro cijenu artikla za dostavu
ima ih po 9-10$ i tu i na ebayu, prije oko mjesec sam rodjaku narucio bas po toj cijeni
Ne gledamo onda isto, ja sam u SRB, moguće je da je za BIH veća poštarina. Meni izadje 9,19e + 2,5e poštarina.
Postao sam već pro tragač na aliju, ali hvala u svakom slučaju na savetu. :)
nedicm je napisao/la:Ne gledamo onda isto, ja sam u SRB, moguće je da je za BIH veća poštarina. Meni izadje 9,19e + 2,5e poštarina.
Postao sam već pro tragač na aliju, ali hvala u svakom slučaju na savetu. :)
aha, nisam obratio paznju gdje si, uglavnom ja sam ovakve oko 9$ platio prije mjesec dana i trebali bi valjda nekad sad da stignu pa et ako ti se trazi deal ima ih
Evo napokon se i popravi rucica otisao flet kabal (ne pali zmigavac, ne zadrzava dugo,...) dosao elektricar iz BL i zamijeno samo rucicu zmigavca sa godinom garancije. Cijena 70 KM
Zamjenom rucice se i rijesio problem sa sirenom, sada radi bez problema