Evo i moj izubijanko
- anel007
- VIP Član
- Vozim: Ostalo
- Vozim: Ford Focus MK2
- Motor: 1.6 16v
- Ima zahvala: 12 puta
- pohvaljen: 121 put
- Kontakt:
-
Re: Evo i moj izubijanko
Hvala ljudi, a odradit ce se zastita ovih dana samo ne mogu nista jos 10-tak dana raditi oko boje jer je sve frisko, pricao sam bas sa prijateljem da kakvu zastitu nabacimo pa ce se i to srediti.
Sent from my Huawei Honor 8 using Tapatalk
- Phantom
- Site Admin
- Vozim: Peugeot 307 2.0 HDI 79KW
- Ima zahvala: 5 puta
- pohvaljen: 91 put
- Kontakt:
-
Da nebi udesa, nebi se ni razradio ovako
mijenjaj naziv teme
Poslano sa mog T03 koristeći Tapatalk

Poslano sa mog T03 koristeći Tapatalk
Motion & Emotion
- dino
- Moderator
- Vozim: Peugeot 307
- Ima zahvala: 3 puta
- pohvaljen: 40 puta
-
I od mene sve pohvale za novo auto, jest da si podebelo olaksan, ali valjda je tako trebalo biti. Morat cu to sto prije izbliza vidjeti.
Poslano sa mog HTC One_M8 koristeći Tapatalk
Poslano sa mog HTC One_M8 koristeći Tapatalk
- VIP Član
- Kontakt:
-
Pa sjedista bih sigurno kupio kad sam onu cijenu vidjeo i da nije bilo udesa, naslon bi onda vremenom dosao na red ali sigurno ga ne bih farbao iz cista mira, za to je udes kriv 

- Avicii
- Moderator
- Vozim: 307
- Motor: 2.0 HDi 79KW
- Ima zahvala: 748 puta
- pohvaljen: 388 puta
-
Ma mozes odmah bolan, kakvih 10 dana, moze se to i brusiti, a ne vosak stavljati. Samo udri, kakav vosak stavi i ima da leti voda sa njega ko luda.anel007 je napisao/la:Hvala ljudi, a odradit ce se zastita ovih dana samo ne mogu nista jos 10-tak dana raditi oko boje jer je sve frisko, pricao sam bas sa prijateljem da kakvu zastitu nabacimo pa ce se i to srediti.
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
- anel007
- VIP Član
- Kontakt:
-
Eh ne znam, rece mi ovaj da se strpim koji dan pa et ionako trenutno nemam vremena da se igram oko toga pa i necu dirati nista mozda do sljedece sedmice.
A evo sinoc okinem jednu na brzinu kako se uklopio naslon sa konzolom, kao sto se vidi nikakvi sarafi se ne primjete ili nešto slično.

EDIT: I da napomenem, razlika u udobnosti izmedju ovih sjedista i onih platnenih je ogromna, vrijede svake marke i kad se placa puna cijena za njih po otpadima a kamo li ova koju sam ja platio. Bukvalno upadnes izmedju bocnih stranica i ne mrdas nigdje. Malo punije osobe bi vjerovatno imale problema ali meni su taman.
A evo sinoc okinem jednu na brzinu kako se uklopio naslon sa konzolom, kao sto se vidi nikakvi sarafi se ne primjete ili nešto slično.

EDIT: I da napomenem, razlika u udobnosti izmedju ovih sjedista i onih platnenih je ogromna, vrijede svake marke i kad se placa puna cijena za njih po otpadima a kamo li ova koju sam ja platio. Bukvalno upadnes izmedju bocnih stranica i ne mrdas nigdje. Malo punije osobe bi vjerovatno imale problema ali meni su taman.
-
- VIP Član
- Vozim: Peugeot 406
- Ima zahvala: 0
- pohvaljen: 12 puta
-
U pravilu se na novu boju nebi trebalo stavljati ništa mjesec dana dok se ona u potpunosti ne osuši, ovo sušenje u komori je otprilike 90%.
Auto je sada top, svaka čast!
Auto je sada top, svaka čast!

- anel007
- VIP Član
- Kontakt:
-
Eto taman dok se oporavim malo proci ce tih mjesec, nešto kontam i snjuham po kini nano zaštite ima ih za relativno malo para pa se mozda i u tom smjeru okrenem ali vidjet cu jos sve.
A avicii bas kao što kazes, nebitno koliko je 307 visok i naginje se u krivina pofino sa ovim se to uopce ne osjeti dok sam na proslim klizio bukvalno, doduse vjerovatno u tom je pomoglo i što su bocne strane na proslim bile lose i polomljene.
A avicii bas kao što kazes, nebitno koliko je 307 visok i naginje se u krivina pofino sa ovim se to uopce ne osjeti dok sam na proslim klizio bukvalno, doduse vjerovatno u tom je pomoglo i što su bocne strane na proslim bile lose i polomljene.
- anel007
- VIP Član
- Kontakt:
-
eh evo ponovo se davale pare na sitnice, svratim do lokalnog otpada i kupim bravu, prozor moze da ceka ali brava je vec pocela jedva da radi a kad sam je izvadio tacno sam se cudio kako je uopce radila, treba li napominjati koja je pretrpjela udar

usput slikam za ove od kojih sam kupio naslonjac kako se uklopio pa evo napokon i ovdje normalna slika po normalnom osvjetljenju

kad je vec tapacirung bio skinut zbog brave caprkao sam malo oko motorica podizaca, uglavnom kad pritisnem dugme cuje se da nesto sklecne unutra ali ne okrece motor, rasklopio sam ga komplet, izvadio plocu na kojoj je sva elektronika i na njoj se i cuje to da sklecne e sad sto ne okrece motor ne znam a i ne vjerujem da ga mogu rasklopiti mada nemam sta ni vidjeti unutra kad bih ga rasklopio, u pitanju je obicni elektrno motor sa magnetima i namotajima zice

usput slikam za ove od kojih sam kupio naslonjac kako se uklopio pa evo napokon i ovdje normalna slika po normalnom osvjetljenju

kad je vec tapacirung bio skinut zbog brave caprkao sam malo oko motorica podizaca, uglavnom kad pritisnem dugme cuje se da nesto sklecne unutra ali ne okrece motor, rasklopio sam ga komplet, izvadio plocu na kojoj je sva elektronika i na njoj se i cuje to da sklecne e sad sto ne okrece motor ne znam a i ne vjerujem da ga mogu rasklopiti mada nemam sta ni vidjeti unutra kad bih ga rasklopio, u pitanju je obicni elektrno motor sa magnetima i namotajima zice

- mara-
- Site Admin
- Vozim: 308 (T9; 2013–2021)
- Motor: 2.0 BlueHDI 110KW
- Ima zahvala: 172 puta
- pohvaljen: 322 puta
-
I kakvi su utisci za naslonjač? Ima li kakvog podešavanja visine? I kako se ovo postavi, ne vidim nikakvih šarafa?
Najgore što kod mene već imaju ovi na sjedištima, ne znam ima li kakav poklopac da zatvorim rupe kad bi skinuo.
Najgore što kod mene već imaju ovi na sjedištima, ne znam ima li kakav poklopac da zatvorim rupe kad bi skinuo.
- anel007
- VIP Član
- Kontakt:
-
Nema nikakvog podesavanja, to je sto vidiš ali vjeruj da je dimenzijama super i da ruka normalno nalijeze sa njega na mjenjac.
A sarafaju se ispod, tj. za gornji stranu konzole i uopce se ne vidi s vanjske strane nista, poslije se taj odjeljak u naslonu gdje su sarafi prekrije kao poklopcem da se ne vide sarafi ni iz unutrasnje strane naslona a ispod tog poklopca imas malu ostavu gdje mozes sakriti nešto sto neces da iko vidi

A sarafaju se ispod, tj. za gornji stranu konzole i uopce se ne vidi s vanjske strane nista, poslije se taj odjeljak u naslonu gdje su sarafi prekrije kao poklopcem da se ne vide sarafi ni iz unutrasnje strane naslona a ispod tog poklopca imas malu ostavu gdje mozes sakriti nešto sto neces da iko vidi

-
- VIP Član
- Vozim: Peugeot 307, audi a6 4f 3.0 tdi
- Ima zahvala: 3 puta
- pohvaljen: 18 puta
-
Meni je ovaj naslonjac top. Puno bolja opcija za ove koji imaju kozna sjedista. Da je to u kombinaciji sa platnenim ne bi to bilo to, ovako mi je vrh vrhova
Poslano sa mog HTC Desire 828 koristeći Tapatalk
Poslano sa mog HTC Desire 828 koristeći Tapatalk
- mara-
- Site Admin
- Vozim: 308 (T9; 2013–2021)
- Motor: 2.0 BlueHDI 110KW
- Ima zahvala: 172 puta
- pohvaljen: 322 puta
-
I meni se baš sviđa, samo ne znam šta da uradim sa rupama gdje su sadašnji naslonjači na sjedištu.
- anel007
- VIP Član
- Kontakt:
-
je li se nasloni skidaju kao na ovom citroenu, stvarno ne znam kako to izgleda kod puga?mara- je napisao/la:I meni se baš sviđa, samo ne znam šta da uradim sa rupama gdje su sadašnji naslonjači na sjedištu.
ako je ovako onda nije neki problem da ostane mada sigurno bi ti firme kao sto je GMP u vogosci mogle od plastike napraviti maksuz poklopce da zatvoris to