Peugeot 406 coupe 3.0 V6
Re: Peugeot 406 coupe 3.0 V6
Ma kad sredit kad je stalno neki klinac.
Uglavnom ono najgore,protukao na lezajevima,ne isplati mi se cekat mjesec dana letece i lezece pa sex sa mjenjanjem i majstorima. Nasao sam u Banja Luci povoljno, nadam se dobar motor pa cu vidjeti nesto...
Uglavnom ono najgore,protukao na lezajevima,ne isplati mi se cekat mjesec dana letece i lezece pa sex sa mjenjanjem i majstorima. Nasao sam u Banja Luci povoljno, nadam se dobar motor pa cu vidjeti nesto...
Evo ipak odoh sutra navecer poslije posla prema Prijedoru po motor. Nasao sam u kolege iz Lagune identican motor kao ovaj jer su ih dijelili. Iz svicarca,presao 160k km i ima servisnu. Dobio ga za 450KM. Tako da je za vikend nadam se unutra.
Jesam,na njoj sve dzekovi sa peugeot logom.
Radio obe smjene,imao inventuru i spalim po motor. Taman dosao i ujutro moram na prvu hahah. Al bitnoj je da je srce tu. Uzivo je kao nov.

Radio obe smjene,imao inventuru i spalim po motor. Taman dosao i ujutro moram na prvu hahah. Al bitnoj je da je srce tu. Uzivo je kao nov.

- ElComandante91
- Moderator
- Vozim: 206
- Vozim: Peugeot 206 ; Citroen C3 XTR
- Motor: 1.4E; 1.4 HDi
- Ima zahvala: 350 puta
- pohvaljen: 235 puta
-
Stvarno dobro izgleda, čisto. Nadam se da sa njim nećeš imati probleme.
Clapton is God!
- kula
- Site Admin
- Vozim: 307 SW 2,0 hdi 79 KW
- Ima zahvala: 70 puta
- pohvaljen: 297 puta
-
Nadam se da ce svi problemi koje imas nestati ugradnjom ovog motora i da te nece vise tjerati taj baksuzluk 

Za sada je OK,promjenio sam mu hladnjake,stavio nove jer od klime nije ni bilo,a od vode uopce nije bio njegov... Te zakrpao branik sto je bio udaren kako sam ga kupio. Nisam nikome placao,sam ga zavario,prekitovao kasnije i ofarbao,sve me kostalo citavih 20KM,uglavnom zadovoljan

Pa onda usput ofarbao i cep od plina da ne bode u oci crno

Te danas bio na selu i opalio bezze 2 slicice

I jedna s kolegom

Pa onda usput ofarbao i cep od plina da ne bode u oci crno

Te danas bio na selu i opalio bezze 2 slicice

I jedna s kolegom

- kula
- Site Admin
- Vozim: 307 SW 2,0 hdi 79 KW
- Ima zahvala: 70 puta
- pohvaljen: 297 puta
-
Super je da si rijesio sve i da je sada ok
Ovo sa karambolkom si odlicno odradio
Sretno sa njim dalje.
Ovo sa karambolkom si odlicno odradio

Sretno sa njim dalje.
- Avicii
- Moderator
- Vozim: 307
- Motor: 2.0 HDi 79KW
- Ima zahvala: 744 puta
- pohvaljen: 386 puta
-
Odlican posao odradjen. Nadam se samo da si sa unutrasnje strane utopio i stavio kakvu mrezicu da to drzi, jer ako se samo zalijepi ili zalemi plastika, nije joj duga vijeka.
Auto sve vise i vise sija
Auto sve vise i vise sija

Hvalaa :)
Ma drzati ce, zavario sam iznutra te dodao jos plastike i spojio u jedno veliko tijelo. Tako sam isto radio prije 2 god na bmwu od straraca e46. Stario udario i bila je mnogo veca pukotina. I dan danas drzi, tako da ce sluziti
I felge sto imam su na prodaju također, sa 308-ce su,imam jos setova :)

Ma drzati ce, zavario sam iznutra te dodao jos plastike i spojio u jedno veliko tijelo. Tako sam isto radio prije 2 god na bmwu od straraca e46. Stario udario i bila je mnogo veca pukotina. I dan danas drzi, tako da ce sluziti

I felge sto imam su na prodaju također, sa 308-ce su,imam jos setova :)