Peugeot club BiH je stranica namijenjena svima koji voze vozila marke Peugeot, razmjeni informacija, korisnih savijeta, takođe mozete sa nama podijeliti Vaša iskustva sa Peugeot vozilima.
Peugeot club BiH je stranica namijenjena svima koji voze vozila marke Peugeot, razmjeni informacija, korisnih savijeta, takođe mozete sa nama podijeliti Vaša iskustva sa Peugeot vozilima.
Armine, gde si ti tacno lociran?
Pitam jer su nam kumovi u Brckom, pa smo nesto planirali na leto u posetu kod njih... Pa ako si negde tu u okolini (da nije nekih 5-6h voznje od Brckog) da ti mozda dovezem mog lava na ugradnju projektora ili mozda nekih novih ideja ako budes imao
Ja sam u zavidovicima,to ti je neka dva sata voznje od brckog. Ako budes htio nije frka, javi se i napravit cemo termin. Do tad moje radove mozete pratiti na mojoj stranici na fb, Autopraonica Omar
Evo nabacao sam opet par slika nekih radova, ovo je sve u zadnja mozda dva mjeseca radjeno, manje vise tako.
Bilo je tu i clanova forumaz recimo Dejan iz teslica sa 306 je dobio projektore i full zatamnjivanje, ovaj crni 307 ce tek da postane clan kluba i tako. Druzimo se manje vise svaki dan, kako meni obaveze dozvoljavaju jer pored svih ovih radova vodim firmu sa trenutno 20-22 radnika, letim kuci zeni i dvojici djecaka ( 3 god i 4 mjeseca ), tako da se bas razguli. Dobro je i ovo sto uspijem odradit. Jos se nisam toliko ohrabrio da napustim posao i pocnem se bavit samo privatnim poslom, iako me supruga mjesecima nagovara
Svaka čast, šta drugo reći. U pravu ti je žena što te nagovara, kad je čovjek vrijedan i pošten ima i nafaku sigurno! Samo tako nastavi, uspijeh neće izostati!