Peugeot club BiH je stranica namijenjena svima koji voze vozila marke Peugeot, razmjeni informacija, korisnih savijeta, takođe mozete sa nama podijeliti Vaša iskustva sa Peugeot vozilima.
Peugeot club BiH je stranica namijenjena svima koji voze vozila marke Peugeot, razmjeni informacija, korisnih savijeta, takođe mozete sa nama podijeliti Vaša iskustva sa Peugeot vozilima.
Mara,nemoj zaliti ja ih kupio i prvi utisak bio odlican,ali kad je pocela kisa druga prica.Los kvalitet i brljaju.I kod mene idu oba 70cm,ali cu probati da stavim 65cm i to samo na svojoj strani i da isprobam te neke nove goodyear metlice,pa javljam utisak.Nadam se da im je kvalitetna gumica,kao i gume.Oni ih rade do 70cm duzine i komad kosta 9,5km,ali ih nisam mogao naci te od 70cm.Drug ima na golfu 4 i prezadovoljan.
Kupljene Bosch-ove metlice ovo sto sam gore govorio. Nazalost ne mogu reci kako se ponasaju jer odredjenim osobama ove stare mogu jos greljiti po sofer sajbi
Ove smo kupili prvenstveno zbog cijene da se ne rasproda i da probamo sto su jeftine
Ova od 65 cm je 14,50 km a od 70cm je 15,50 km i jos -5% na onu FIS-ovu karticu ko je ima.
Ja za forda uzeo dvije metlice bosch , doduse one obicne i isto su bile sa grafitom i meni su se jako, jako lose pokazale . Od samoga pocetka su lose brisale
Dok je sa bosch twin sada druga prica.