307 hdi
- anel007
- VIP Član
- Vozim: Ostalo
- Vozim: Ford Focus MK2
- Motor: 1.6 16v
- Ima zahvala: 12 puta
- pohvaljen: 121 put
- Kontakt:
-
Re: 307 hdi
da za zadrzavanje komandi na volanu pri ubacivanju aftermarket radija je skuplja pita neg tepsija, mene bi samo kabal za te komande kostao pola cijene yetoura + radio koji bi kupio sto mi se nikako nije isplatilo
-
- VIP Član
- Vozim: Peugeot 307, audi a6 4f 3.0 tdi
- Ima zahvala: 3 puta
- pohvaljen: 18 puta
-
Mene komande nesto bog zna i ne zanimaju, nisu ni neke komande da bih zbog njih odustao zbog ovoga.Kad spojim tablet toliko je mogucnosti i aplikacija koje se mogu instalirat, i koje su jako dobre i korisne, tako da cu zaboraviti i da postoje komande u mom autu
.

- klol
- VIP Član
- Vozim: Peugeot 307 SW
- Ima zahvala: 0
- pohvaljen: 0
-
MA znam, ima bitnijih stvari od toga ali je kul gadget kad je već tu da ne prdi uprazno. Ako skontaš kako se može povezati, eto me kod tebe dok skupim dijelova što treba da taj tvoj pos'o poduplamo kod mene haha 

-
- VIP Član
-
Necu sigurno ni pokusavat spojiti komande, jedino sto moze da se desi jeste da ih zajedno sa fabrickim cd-om nabijem nogom van mog auta, drugi ishod nije moguc
-
- VIP Član
-
Cuning i zvanicno poceo

Koristio sam ove panele

Ostalo mi ih je dosta, radit cu i osvjetljenje nogu, i opet ce mi ostat, ako nekome treba nek se javi

Koristio sam ove panele

Ostalo mi ih je dosta, radit cu i osvjetljenje nogu, i opet ce mi ostat, ako nekome treba nek se javi
-
- VIP Član
-
Sumnjao sam u velicinu tableta koji imam i ispostavilo se da sam upravu, ali probao sam i odusevljen sam zvukom, bolji je nego sa fabrickog cd-a.
Jos jedna dobra stvar je sto ima pregrada unutar supljine, znaci izmedju cd-a i one latice ispod je pregrada, na koju ce tablet leci perfektno, vec sam osmislio nacin na koji cu ga fiksirati
Sad mi ostane da nadjem tablet odgovarajucih dimenzija. Evo kako izgleda ovaj moj, probe radi samo

Jos jedna dobra stvar je sto ima pregrada unutar supljine, znaci izmedju cd-a i one latice ispod je pregrada, na koju ce tablet leci perfektno, vec sam osmislio nacin na koji cu ga fiksirati
Sad mi ostane da nadjem tablet odgovarajucih dimenzija. Evo kako izgleda ovaj moj, probe radi samo

- Avicii
- Moderator
- Vozim: 307
- Motor: 2.0 HDi 79KW
- Ima zahvala: 744 puta
- pohvaljen: 386 puta
-
Fino ce to biti kad se sve uklopi
Obavezno iza i oko tableta stavi nesto meko da ne bude kakvih zvukova po neravnom 'plastika o plastiku'.

Obavezno iza i oko tableta stavi nesto meko da ne bude kakvih zvukova po neravnom 'plastika o plastiku'.
-
- VIP Član
-
Kad nadjem odgovarajuci tablet bit ce to to, knap s otvorom i nece se micat nit ista slicno
- anel007
- VIP Član
- Vozim: Ostalo
- Vozim: Ford Focus MK2
- Motor: 1.6 16v
- Ima zahvala: 12 puta
- pohvaljen: 121 put
- Kontakt:
-
ja bih opet stavio bar iza gdje nalijeze na tu pregradu bar tanke supzve ili nesto slicno, cisto da si miran
a za tablet pokusaj naci pored velicine i nesto sto je bar pristojno po snazi, znas i sam kakvi su androidi i kako znaju praviti probleme nakon odredjenog vremena sa brzinom pa et preporuka nesto sa bar 1 GB rama i pristojnim procesorom, npr. torque app (app za pracenje rada auta preko bluetooth obd adaptera) zna usporiti i moj mob sa 2 GB rama i 8 core procesorom pa mogu misliti kako se ponasa na slabijim uredjajima, pogotovo ako to uparis sa playerom za muziku i navigacijom pa da sve to radi uporedo, ima da se slabiji uredjaji vuku ko prebijena macka
a za tablet pokusaj naci pored velicine i nesto sto je bar pristojno po snazi, znas i sam kakvi su androidi i kako znaju praviti probleme nakon odredjenog vremena sa brzinom pa et preporuka nesto sa bar 1 GB rama i pristojnim procesorom, npr. torque app (app za pracenje rada auta preko bluetooth obd adaptera) zna usporiti i moj mob sa 2 GB rama i 8 core procesorom pa mogu misliti kako se ponasa na slabijim uredjajima, pogotovo ako to uparis sa playerom za muziku i navigacijom pa da sve to radi uporedo, ima da se slabiji uredjaji vuku ko prebijena macka
-
- VIP Član
-
Definitvno cu uzeti neki jaci tablet, tako da sam onda time trajno rijesio pitanje muzike u autu.
One panele za osvjetljenje sam ubacio u gepek na obje strane,tako da mi je gepek extra osvijetljen, nazad u krovno svjetlo takodje, dok u ono iznad vozaca ne mogu, duzi je panel, a necu da radim prepravke, ubacit cu neke bolje ubodne smd i to je to. Ostane mi da razvucem zice za osvjetljenje nogu
One panele za osvjetljenje sam ubacio u gepek na obje strane,tako da mi je gepek extra osvijetljen, nazad u krovno svjetlo takodje, dok u ono iznad vozaca ne mogu, duzi je panel, a necu da radim prepravke, ubacit cu neke bolje ubodne smd i to je to. Ostane mi da razvucem zice za osvjetljenje nogu