Peugeot club BiH je stranica namijenjena svima koji voze vozila marke Peugeot, razmjeni informacija, korisnih savijeta, takođe mozete sa nama podijeliti Vaša iskustva sa Peugeot vozilima.
Peugeot club BiH je stranica namijenjena svima koji voze vozila marke Peugeot, razmjeni informacija, korisnih savijeta, takođe mozete sa nama podijeliti Vaša iskustva sa Peugeot vozilima.
ArminM je napisao/la:Ima sonax pasta za ppliranje stakla, al trebaju posebne spuzve
Poslano sa mog HTC Desire 828 koristeći Tapatalk
Je li ima neki naziv tih spuzvi i da li je zeznuto polirati sa njima?
Desio mi se problem sa šofer šajbom. Kamencic mi zapao za brisac (ni sam ne znam kako je mogao tu biti - ali kad ono hoće i horoz jaja nosi), te mi je napravio jednu liniju. Sreća pa je sa suvozačeve strane.
kula je napisao/la:@Avicii Hvala
@ElComadante91 Ha on je po drugi put ove godine vidio more
Ali bez baksuzluka nije moglo ni ove godine jos jedan oziljak sa parkinga je tu a i sve kapice su mi pokradene . pa majku mu da me je pitalo dao bi ih , vise me naljutilo što dira moje , al eto... sve u svemu žuti je i ovaj put bio na visini zadatka
Ma kapice su mala maca
Buraz je prije dvije godine sa ženom trknuo malo do Neuma. Takodjer vozi PUG-a 307-cu, (1.4 HDi 68KS). Drugi dan, ostao bez felgi (17-ke). Tako da si dobro prosao
ArminM je napisao/la:Ima sonax pasta za ppliranje stakla, al trebaju posebne spuzve
Poslano sa mog HTC Desire 828 koristeći Tapatalk
Je li ima neki naziv tih spuzvi i da li je zeznuto polirati sa njima?
Desio mi se problem sa šofer šajbom. Kamencic mi zapao za brisac (ni sam ne znam kako je mogao tu biti - ali kad ono hoće i horoz jaja nosi), te mi je napravio jednu liniju. Sreća pa je sa suvozačeve strane.
Taj posao moras prepustit profesionalcu, nikako sam radit!!!