Peugeot club BiH je stranica namijenjena svima koji voze vozila marke Peugeot, razmjeni informacija, korisnih savijeta, takođe mozete sa nama podijeliti Vaša iskustva sa Peugeot vozilima.
Peugeot club BiH je stranica namijenjena svima koji voze vozila marke Peugeot, razmjeni informacija, korisnih savijeta, takođe mozete sa nama podijeliti Vaša iskustva sa Peugeot vozilima.
Eh ovako stvari stoje,bio sam na jezeru rezevris'o sam nam onaj veliki parking,ako napune jezero do tada moći ćemo se i kupat ako ne onda ćemo biti samo mi gore,što je u jednu ruku extra.
što se tiče stolova oni se naplaćuju 10km po stolu,u to spada roštilj koji dobijamo uz isti.
Trebamo samo skontati koliko da se oporezujemo
Ovi su korisnici zahvalili autoru edinmk2 za post:
Ne znam kolika je velicina stolova ,ali po slikama ne bi bilo lose dva rezervirati tako da ima vise mjesta za sjedenje a i jos jedan rostilj ne bi bio na odmet . Sto se tice novca za rezervaciju mislim da ce moci biti za to od onoga sto skupimo za hranu i pice. A ako zafali ja cu platiti jedan stol a vi se oporezujte za drugi.
Da se razumijemo ja cu dati za stol cenera a i za hranu i pice cu ucestvovati cvaju za sebe i Marina. Tako da ne bude neke zabune
Plan je da svaka osoba ucestvuje po cenera. Ovi stolovi su mimo toga tj , dodatni troskovi...
Phantom je napisao/la: ↑07. lip 2018, 12:29
Mora da je poskupilo meso cim se svi stolova i tanjira hvataju
Poslano sa mog HTC One A9s koristeći Tapatalk
Haha Dobra
Ma dobro, podrazumijeva se ovo su sve sitnice sa strane cisto da se ne zaborave, ali radili ste to opet ranije nebi trebalo se zaboravit So? Ja to uvijek zaboravim
Bas sam se isfurao zbog povrede ali ako nadjem koga da me doveze doci cu i ja ako nista barem da se upoznam i malo posjedim.Vidim bit ce super po najavama.
Ja i Marin cemo biti u 8 sati na Reunion benzinskoj pumpi u Zenici gdje nam se moze pridruziti ekipa iz Sarajeva , Kaknja , Zenice ... Oko pola devet bi bili preko puta Zovkine pumpe u Zepcu gdje nam se mogu
pridruziti clanovi iz Zavidovica i onda gas prema Doboju....