Nisam ni ja predstavio auto
-
- VIP Član
- Vozim: Peugeot 307, audi a6 4f 3.0 tdi
- Ima zahvala: 3 puta
- pohvaljen: 18 puta
-
Re: Nisam ni ja predstavio auto
Sad su ti prednja laksa koliko hoces, lakse ih je izvadit. Samo kad se vraca s folijom treba bit oprezan. U principu mozes zalijepit i bez skidanja ako dobro osjeces sablon, ali ako ti je lakse skini jbg
Sent from my HTC One X using Tapatalk
Sent from my HTC One X using Tapatalk
- Phantom
- Site Admin
- Vozim: Peugeot 307 2.0 HDI 79KW
- Ima zahvala: 5 puta
- pohvaljen: 90 puta
- Kontakt:
-
Imao sam priliku uzivo da vidim 307, mogu reci odlicno izgleda, svaka cast. A to sto ste u pola posla dosli sa jednom folijom respect
nisam znao da me toliko cijenite
Sve super vidite kako ste zamislili alo nazad bude svijetlo samo na 80% idite

Motion & Emotion
- Harun
- VIP Član
- Vozim: Peugeot 307 2.0HDi i 206 2.0HDi
- Ima zahvala: 0
- pohvaljen: 16 puta
-
Dugo se nije nista napisalo, pa da malo osvjezim temu.
Moram ga pohvaliti da odlicno slusa, bez ikakvih problema se prilagodio na drugog vozaca.
I moram reci da je ugodno ga voziti na malo duze relacije(polukozna sjedista rade svoje
), vozeno je Kakanj-Subotica, nekih 400km u jednom pravcu. Sa jednim stajanjem, odmoran covjek dodje. Iznenadilo me je, iako sam uvijek govorio, kako je velik omjer brzina na Peugeot-u za razliku od recimo Golfa
. Komotno kroz BIH, Hrvatsku i Srbiju u 4. brzini na tempomatu rucno ubrzaavanje i usporavanje od 60 na sat do nekih 95 na sat i svugdje potrosnja oko 4-4,5 litra.
Od radova ubacen je ljetos odmah Microlink za muziku

Nakon nekog vremena voznje sa drugim vozacem pocela se cuti prednja lijeva kocnica,
Bilo do plocica, a i zadnje su bile lose pa su zamjenjene sve, ubacene TEXTAR-ove, prednje 59 KM, zadnje 39KM.

Pocelo lupkati u prednjem desnom pa onda i u lijevom trapu. Zamjenjene kugle obe, jedna 20 KM DELPHI.

Ostali smo duzni slike sa uradjenim folijama, nazad je islo black (oko 50-60%) a naprijed light black (oko 30%). Nazalost nisam stigao uslikat prije nego sto je postavljen zimski set, samo na brzinu jednu, ali bit ce nekad photo shoting.

Zimski :

Naravno opet sve po propisu oprano rucno i ostavljeno na skladiste:

I mali jubilej je bio:

Jedna od ljetos

Moram ga pohvaliti da odlicno slusa, bez ikakvih problema se prilagodio na drugog vozaca.

I moram reci da je ugodno ga voziti na malo duze relacije(polukozna sjedista rade svoje

Od radova ubacen je ljetos odmah Microlink za muziku

Nakon nekog vremena voznje sa drugim vozacem pocela se cuti prednja lijeva kocnica,

Bilo do plocica, a i zadnje su bile lose pa su zamjenjene sve, ubacene TEXTAR-ove, prednje 59 KM, zadnje 39KM.

Pocelo lupkati u prednjem desnom pa onda i u lijevom trapu. Zamjenjene kugle obe, jedna 20 KM DELPHI.

Ostali smo duzni slike sa uradjenim folijama, nazad je islo black (oko 50-60%) a naprijed light black (oko 30%). Nazalost nisam stigao uslikat prije nego sto je postavljen zimski set, samo na brzinu jednu, ali bit ce nekad photo shoting.

Zimski :

Naravno opet sve po propisu oprano rucno i ostavljeno na skladiste:

I mali jubilej je bio:

Jedna od ljetos

- anel007
- VIP Član
- Vozim: Ostalo
- Vozim: Ford Focus MK2
- Motor: 1.6 16v
- Ima zahvala: 12 puta
- pohvaljen: 121 put
- Kontakt:
-
dođeš u vogošću i odmah se moraš slikavati, što nisi pucao te slike da se i omj oguljeni nađe u kadru 

- Avicii
- Moderator
- Vozim: 307
- Motor: 2.0 HDi 79KW
- Ima zahvala: 744 puta
- pohvaljen: 386 puta
-
Fino fino.. sve po ps-u
Stakla fino legla na ovu boju, samo negdje 'dovati' i ovaj leptir 
Jesi zadovoljan ovim plocicama?
Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Jesi zadovoljan ovim plocicama?
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
- Harun
- VIP Član
- Vozim: Peugeot 307 2.0HDi i 206 2.0HDi
- pohvaljen: 16 puta
-
@anel007 Ma samo probao mobitel onda kad sam ga kupio, to mi i jest jedina slika od Puga na njemu.
Jesam zadovoljan plocicama, cim smo ih zamijenili isle su na prvi test. Niz Kupres po nevremenu bas jakom, kisa ljevala a vjetar nosa auto. Ali kocio je samo tako ni u jednom trenutku da sumnjam u njih za razliku od starih.
Moram i reci da je i sad dosta tvrdja kocnica, osjeti se jos uvijek na papucici, pri vrhu "fata" odma. Proslih zima su se cule kocnice kad odstoji auto, a vidim i to se desava i na novijim autima, ali evo prosle jesenje kise ni malo da se cuju, cak gledam i sad dok je zima stoji 3-4 dana napolju ma ni da skripne jedanput
Tako da moja preporuka zasada, a nadam se da nece puno trosit diskove jer su tvrdje
Hvala za stakla, velika zasluga ide majstoru koji je lijepio. Samo da ga nafatam da uradimo ovo malo staklo ili se nekad Arminu uvaliti.

Jesam zadovoljan plocicama, cim smo ih zamijenili isle su na prvi test. Niz Kupres po nevremenu bas jakom, kisa ljevala a vjetar nosa auto. Ali kocio je samo tako ni u jednom trenutku da sumnjam u njih za razliku od starih.

Moram i reci da je i sad dosta tvrdja kocnica, osjeti se jos uvijek na papucici, pri vrhu "fata" odma. Proslih zima su se cule kocnice kad odstoji auto, a vidim i to se desava i na novijim autima, ali evo prosle jesenje kise ni malo da se cuju, cak gledam i sad dok je zima stoji 3-4 dana napolju ma ni da skripne jedanput

Tako da moja preporuka zasada, a nadam se da nece puno trosit diskove jer su tvrdje

Hvala za stakla, velika zasluga ide majstoru koji je lijepio. Samo da ga nafatam da uradimo ovo malo staklo ili se nekad Arminu uvaliti.

-
- VIP Član
-
Nemojte meni, ja ne radim poslije drugih, haha
Poslano sa mog HTC Desire 828 koristeći Tapatalk
-
- VIP Član
- Vozim: Peugeot 406
- pohvaljen: 12 puta
-
Fino ovo sve izgleda, radovi su sa ukusom
Ja sve pokušavam skužit zašto bi se auto prilagodio novom vozaču, da bi se vratio kroz par postova i skužio da je ovdje slična situacija ko sa Kulićima, samo što ovdje mlađi ne rastavlja pola auta, bar ne još

Ja sve pokušavam skužit zašto bi se auto prilagodio novom vozaču, da bi se vratio kroz par postova i skužio da je ovdje slična situacija ko sa Kulićima, samo što ovdje mlađi ne rastavlja pola auta, bar ne još

- dino
- Moderator
- Vozim: Peugeot 307
- pohvaljen: 40 puta
-
Borise tako je, upalio si i ti. Sada je na obuci kod mene i samo mu privremeno dajem licencu za vožnju. Što se tiče rastavljanja, kada sebi kupi karavana neka montira što mu drago.
@ Avicii - hvala ti, doći ćeš i ti na svoje, pa će biti ko se zadnji smije,...

@ Avicii - hvala ti, doći ćeš i ti na svoje, pa će biti ko se zadnji smije,...

- Site Admin
- Vozim: 307 SW 2,0 hdi 79 KW
- Ima zahvala: 70 puta
- pohvaljen: 297 puta
-
Tako sam i ja Dino govorio , pa vidi dokle je to doslo
. Polako vrijeme ce pokazati...

- dino
- Moderator
- Vozim: Peugeot 307
- pohvaljen: 40 puta
-
Pa onda je vrijeme da mi sebi kupujemo porodično auto. Može nama dvosjed, (za babu i dedu) ne treba mnogo kubika. 

- VIP Član
-
Sta ce vam auta kad vam uskoro dozvole nece vazit, dzaba vam auto kad ne smijete vozit hahahahah