Peugeot club BiH je stranica namijenjena svima koji voze vozila marke Peugeot, razmjeni informacija, korisnih savijeta, takođe mozete sa nama podijeliti Vaša iskustva sa Peugeot vozilima.
Peugeot club BiH je stranica namijenjena svima koji voze vozila marke Peugeot, razmjeni informacija, korisnih savijeta, takođe mozete sa nama podijeliti Vaša iskustva sa Peugeot vozilima.
Ja ne znam jesam li pogodio temu,trazio sam po forumu ali nisam nasao.
Trebaju mi sjedista sto idu u gepek za Peugeot 307 sw ,znaci 6 i 7 sjediste da kupim, trazio sam po piku nigdje nema, ako neko zna gdje se ima kupiti ili ako ima a da je voljan prodati neka se javi moze i jedno sjediste
Kod mene je.registrovan vec na 7 sjedista zato i trazim, ja sam htio da registrujem.na.5 ali nije.moglo zato sto je fabricki napravljen tako, trebao bi atest raditi pa tek onda na 5. Tako da racunaj i ti da ces morati atest raditi on ti je.oko 200 km .
Rekoste li im "rodi ih"!? Momci na tehničkom su, zahvaljujuci standardima Eu koje nase zemlje jure, postali pravi magovi auto industrije, sve znaju i sve treba cak i ono što nije fabrika uspjela oni traže od vlasnika. Show time!
Danas kupio dva bočna zadnja sjedišta i postavio u treći red, onako nema baš puno prostora mogu stati djeca a za nuždu i odrasli nekoliko kilometara. Slijede slike dok prebacim s mobitela.
Evo slika, već je padao sumrak pa su slike mutnije, strpite se dok malo sredim "lava" biće i slike kvalitetnije.
Platio sam 100 KM za 2 kom. Ova sjedista koja sam ja kupio su standardna za drugu klupu i pasu i za treci red malo zauzimaju vise prostora kad se sklope ali ja ih ionako kada ne koristim izvadim.