Peugeot club BiH je stranica namijenjena svima koji voze vozila marke Peugeot, razmjeni informacija, korisnih savijeta, takođe mozete sa nama podijeliti Vaša iskustva sa Peugeot vozilima.
Peugeot club BiH je stranica namijenjena svima koji voze vozila marke Peugeot, razmjeni informacija, korisnih savijeta, takođe mozete sa nama podijeliti Vaša iskustva sa Peugeot vozilima.
Ma cijene su cudo Kada saznas cijenu za pojedine stvari odjednom se cuda desavaju diskovi i pakne se debljaju, servisni intervali postaju duzi , klapanje i cudni zvukovi misteriozno nestaju itd itd
Od kad sam kupio auto prije 5godina što se tiče kočnica zamjenio sam samo disk pločice i to prednje stavio Febi original stigle iz Njemačke i sa njima sam prešao ravno 100000km i još su na autu i dobro koče.
Zadnje sam dobio na autu neke Vektor ,koje je predhodni vlasnik postavio par dana prije moje kupovine auta i sa njima sam prešao 85000km i zamijenio ih sa Jurid pločicama. One su na autu već 64000km i sve ok.
Diskove nisam mijenjao, a ja sam sa autom prešao 149000km.
Koliko vama izdrže diskovi i pločice?
U avgustu prošle godine sam mijenjao prednje diskove i pločice i stavio TRW i prezadovoljan sam. Sa ugradnjom platio 195km.
Prije par dana sam zamijenio i zadnje diskove i pločice. Diskovi su kod mene na autu prešli nevjerovatnih 197000km i Jurid pločice koje su prešle 112000km i bile su na pola. Opet sve TRW po cijeni od 172km.
Sad je sve TRW i to je to.
U ovoj sedmici planiram mijenjat prednje diskove na 407, majstor preporučuje Ate i Textar, kaže da se Textar dobro pokazao pa me zanima ima li ko od vas iskustva s tom markom?
Jesam ja,sve pohvale za dijelove i osoblje,dobijes racun i garantni list za sve. Ja sam uzimao set zupcastog i sve za mali servis,doslo sve fino zapakovano sa racunom i garancijom
Ovi su korisnici zahvalili autoru oggy.berenji za post: