voda ulazi u unutrasnjost auta
- tigar1982
- VIP Član
- Vozim: peuget 307 sw
- Ima zahvala: 0
- pohvaljen: 2 puta
-
voda ulazi u unutrasnjost auta
malo pomoci dakle radi se o vozilu seat toledo 2004 god i ustanovili smo da mu voda ulazi na prednja vrata izmedju kedera i vrata ima malo odstupanja na jednom dijelu nekih 2 do 3 mm i izgleda da tuda ulazi i slijeva se dijelom gdje su vrata spojena sa ostalim dijelom auta i prolazi u unutrasnjost na pod.Dali netko ima neko rijesenje dali se moze to kako rijesiti dali se mogu vrata kako malo pomaknuti unutra ili mozda netko ima neko drugo rijesenje ja se plasim da auto nije udarano i nije dobro odradjeno ako bude trebalo mogu liku poslati da uslika koju sliku pa da prikazemo i to
- tigar1982
- VIP Član
-
Re: voda ulazi u unutrasnjost auta
evo sllike gdje ulazi voda ovo zaokruzeno je dio gdje smo nasli da keder nije prisao vratima

- kula
- Site Admin
- Vozim: 307 SW 2,0 hdi 79 KW
- Ima zahvala: 70 puta
- pohvaljen: 297 puta
-
Na slici se vidi da bas A stub odstpa od vrata ili vrata od njega.
Ja bih skinuo keder na tom mjestu gdje pusta i onaj lim na koji se navlaci keder savio prema vratima malo tako da iznese keder prema vratima.
To je ujedno i najjeftinija opcija.
Druga opcija je pokusati na baglamama prinjeti vrata A stubu , samo se bojim kakav ce zazor onda biti iznad tog mjesta gdje pusta.
Treca opcija je odvuci nekom lakireru da to ustima ako se moze . To je ono sto mi pada na pamet
Ja bih skinuo keder na tom mjestu gdje pusta i onaj lim na koji se navlaci keder savio prema vratima malo tako da iznese keder prema vratima.
To je ujedno i najjeftinija opcija.
Druga opcija je pokusati na baglamama prinjeti vrata A stubu , samo se bojim kakav ce zazor onda biti iznad tog mjesta gdje pusta.
Treca opcija je odvuci nekom lakireru da to ustima ako se moze . To je ono sto mi pada na pamet
- Avicii
- Moderator
- Vozim: 307
- Motor: 2.0 HDi 79KW
- Ima zahvala: 744 puta
- pohvaljen: 386 puta
-
Nesto meni nije bas toliko strasna ta fuga pa da tako pusta zbog toga..
Kakav ti je keder na tom mjestu, da se nije ono kao zalijepio ili skupio?

- tigar1982
- VIP Član
-
keder je odlican ne vidi se bas na slici razmak ali ima kada se gleda i to bas ondje gdje sam zaokruzio pokusat cu sa ovim da lim mali smotam ka vaniAvicii je napisao/la:Nesto meni nije bas toliko strasna ta fuga pa da tako pusta zbog toga..![]()