Peugeot club BiH je stranica namijenjena svima koji voze vozila marke Peugeot, razmjeni informacija, korisnih savijeta, takođe mozete sa nama podijeliti Vaša iskustva sa Peugeot vozilima.
Peugeot club BiH je stranica namijenjena svima koji voze vozila marke Peugeot, razmjeni informacija, korisnih savijeta, takođe mozete sa nama podijeliti Vaša iskustva sa Peugeot vozilima.
Dakle u narednim danima planiram uzet druge stopove za svoju 207icu.. da cujem vasa misljenja.. dvoumim se izmedju redizajn led stopova i aftermarket.. evo slika.
I ja za 206 tražim LED, vidim po IG da oni ludi Iranci imaju milion različitih LED štopova za 206, kod nas nigdje. Na kraju ću se zadovoljiti sa štopovima od 206+
Ja dijelim misljenje s Kulom, s tim da nisam bas tako iskljuciv, ali bih morao te aftermarket postaviti na autu i vidjeti kako to uzivo stoji, a to je uglavnom nemoguce dok ih ne kupiš.
Od redizajna su odlicni, s tim da imas neku prepravku na dzeku, jer ne pasuje 100%. Provjeri to.
Ma i ja sam u globalu vise za org nego za aftermarket, ali ove mi se cine oke posto su dosta slicne ovima org.. a i gledao sam nesto drugacije da nije bas svakodnevno.. ali ajde morat cu razmislit jos..