S obzirom da mi je ovo prvi auto Francuske proizvodnje i da je Peugeot, do sada sam izuzetno zadovoljan njegovim performansama i poslušnosti !
Za one koji neznaju - ja sam stari Mazdaš (Japan-power), 10 godina vozim samo Mazde ali došlo vrijeme i da se malo promijeni proizvođač !

Moždqa prije jače od mijesec dana kupio sam ovu 106-icu, nije loša, samo je malo zapuštena što se tiče enterijera i instalacije ... ali pošto ja inače privatno radim auto-elektriku, bar mi to neće biti problem da saniram ! 40% struje sam već uradio - sada čekam proljeće da počnem rasturati enterijer, pranje svega, zaštita i provlačenje kablova za muziku ! violina
Ova moja 106-ica ima motor 1,4 od 55 kw. sportska verzija, a pošto je uvežena iz Švajcarske ima ovu prelijepu boje (koju oni preferiraju), sportsku granu i lonac (Rosfraj) 15-ke felne od Saxa, sportske opruge (plave), sva 4 distancera od 2 cm. i mali sportski volan !
Ima prelijep sportski zvuk, nije extremno, ali prodire u uši kad stisneš gas !

Od opreme ima el. podizače, el. podizanje farova, klima i .... to je valjda to !

Ja sam inače osoba koja nevoli često da mijenja auta, kada se vežem za auto i kad me ne izda na putu - tada će se zadržati u mom vlasništvu min. 7-8 god.

Volim isto da stalno doradjujem nešto na autu, ugradjujem i izmišljam neku dodatnu opremu - jer volim da napravim i ugradim nešto što niko nema i što nema da se kupi !
Zato vam garantujem da ćete se na ovom forumu i u mojim postovima svega nagledati ... hehehehe

Evo malo i slika :