Peugeot club BiH je stranica namijenjena svima koji voze vozila marke Peugeot, razmjeni informacija, korisnih savijeta, takođe mozete sa nama podijeliti Vaša iskustva sa Peugeot vozilima.
Peugeot club BiH je stranica namijenjena svima koji voze vozila marke Peugeot, razmjeni informacija, korisnih savijeta, takođe mozete sa nama podijeliti Vaša iskustva sa Peugeot vozilima.
Zdravo svima, da vam predstavim svog puga. Radi se o 106 1.6 16 V. Auto je kod mene 2 godine, kad je kupljen nije bio bas u najboljem stanju. Bio je zakacen na nekoliko mjesta, lak se poceo guliti, trapovi losi. Odma su odradjeni veliki i mali servis i lagano se mijenjalo sve sto je trebalo. Danas je na autu skoro sve novo i auto je lakirano. Od daljih radova zelim ubaciti nova sjedista, OMP duboki volan i H pojasevi.
!
Poruka od: Avicii
Tema ti je premjestena na odgovarajuce mjesto
Ovi su korisnici zahvalili autoru 106_GTI za post (ukupno 5):
Nema bas 106 na forumu ali kad dodje onda dodje prava!
Odicno si sredio ovo, pisi slobodno sto je rađeno i kako na autu.
Bas sam prije neki dan ovjde napisao da ocekujem da 106 bude sledeći Peugeot za "poslednja prava trkalica" kada 205 gti bude nedostižnan.
Boja izdvaja iz mora crvenih i bijelih.
Daj da vidimo unutrašnjost!
Moja zamjerka su svijetla, po meni rasvjeta treba da prati epohu iz koje je auto, ali to je najmanji posao kada dosadi.
Sto se tice farova, imam set orginalnih, i ovaj koji sam polirao, ofarbao i ubacio projektore. Sa crnim auto izgleda puno ljepse, opet stvar je ukusa. Boja auta je malo cudna, zavisno od svjetlosti mnogo mijenja nijanse.
Sto se tice dekla na motoru, noc je bila i valjda zbog blica izgleda pink, inace je crveno. Na usisnoj grani i coveru bombina je hidrografika.
Unutrasnjost auta je trenutno sve fabrika, poprilicno dobro ocuvana. Kupljena su nova prednja sjedista, to cu da saljem na tapaciranje, sve ide u alcantaru, crno-sivo i zuti konac, OMP volan crna alcantara sa zutim koncem i H pojasevi.
Takodje trebao bih u narednim danima da spustim auto nazad.
Eee ovo je prava stvar! Prava zujalica. Boja je posebna priča, po meni jedna od najupečatljivijih za 106. Svaka čast!
Slažem se za farove, nekako su kič i kliše previše, ne idu mi uz to auto. I poklopac motora odskače malo s bojom. Ali sve je stvar ukusa, naravno! Podrška da radiš sve što ti se sviđa!
Čekamo slike unutrašnjosti i daljih radova! Samo naprijed, odličan!
Motor je trenutno njegov fabricki. Mjenjac je drugi sklopljen, zamajac korpa i lamela sa 1.4 55kw. Stavljeno je zbog smanjenja mase, korpa i lamela ojacani.
Za sledecu sezonu jos vagam da li neki turbo ubaciti ili da ovaj radim. Ukoliko ostane ovaj ide sve kovano i dizanje snage na nekih 200 HP
Naravno uz to i vece kocnice.