Ima li neko ko moze ovu pustolovinu po automehanicarskim radnjama da privede kraju?

Ne znam je li simptomaticno ili je frustrirajuce vec,ali zasto se sve podje desavati poslije posjete majstoru. Kazes da si skoro radio veliki servis ,sto podrazumijeva izmjenu vodene pumpe i rashladne tecnosti. Da nije pomiješan npr G11 i G12 ,to zna napraviti kurslus.rebrinovic je napisao/la: ↑18. stu 2021, 18:30 Pozdrav svima, naime imam problem sa pregrijavanjem. Ispostavilo se da motor pri primanju gasa prelazi 90 stepeni (voznja po otvorenom putu) i ide ka crvenom, a kada se zaustavim i stojim u leru, motor se polako ohladi na 90. Skoro je radjen mali i veliki servis, rashladne tecnosti ne fali, termostat radi. Takodje sam primjetio da kada upalim grijanje u automobilu, iako nije hladan kao vanjski vazduh, ventilacija izbacuje mlak vazduh. Pumpa za vodu radi, jer vraca tecnost u ekspanzionu bocu, ventilator radi, crijeva su spolja provjerena. Pitao sam majstora koji je radio veliki servis da li je sistem ozracen i dobio odgovor da je vise puta ozracen, a i da pezo ima funkciju samoozracivanja u ekspanzionu bocu.
Ima li neko ko moze ovu pustolovinu po automehanicarskim radnjama da privede kraju?![]()