Probleml mi se poceo javljati kad sam uzeo drugu rucicu mjenjaca za koju sam mislio da je fabricka i dosla je koza nova na njoj. Eh sad ta koza je dosta cvrsta i iskreno nema joj smrti sigurno međutim malo je i kraca i sve i mislim da zbog tog ispada plastika najvise jer je koza vuce najvise.
@Uzet cu ponovno ovaj put pravu fabricku kuglu, međutim mjenjao sam prvu fabricku iz razloga sto se okretala doslovno za 360 stepeni prilikom saltanja. I reko sam aj da promjenim to, izvadim staru kuglu krenem novu kad nema uloska onog ostao u staroj i ne moze se izvadit, kupim ulozak novi i ne odgovara na ovu kuglu onda...Mehanicari rasijeku onu staru izvade ulozak i zakucaju na sipku fino i stave tu novu kuglu i onda su krenili ti problemi da ispada plastika i eto i kugla je pocela opet ispadat,pokusao sam je zakucati ne ide,jer fabricka na onaj ulozak se okrene ja mislim za 90 stepeni i okrene se i tako se zakljuca po pravilu,ali ova ne moze
Da li se smije ulozak onaj zalijepiti za sipku jer mi je vecina rekla da smije pa ne znam