Iskustva: 307

Odgovori
zulleee
Iskusan član
Vozim: Peugeot 407 2.0 HDi
Ima zahvala: 0
 pohvaljen: 4 puta
garage

Re: Iskustva: 307

Post Postao/la zulleee »

Al se ova gotivi odakle mi i kecap i majoneza :D ako jedno ima dobro je :D
I mijenjam sijalice povoljno,za clanove foruma popust ima neki :D.
ffcpeugeot
Početnik
 pohvaljen: 2 puta
garage

Post Postao/la ffcpeugeot »

Phantom je napisao/la:Da par rijeci bacimo o iskustvima sa 307.
U mom vlasnistvu vec 2 godine a u porodici 4 god. O 307 nemam nijedne zamjerke, auto je stvarno udobno ima komfor i malo trosi. Ne miruje se s njim. Imao samo jedan problem. Kupljen s kvarom, trzao u voznji i nista drugo. Sve je samo sipaj i vozi.... Sto se udobnosti tice mislim da nema ravnog u klasi... 10 sati neprekidne voznje ni umor ne osjetim. A sto se tice potrosnje od Teslica do Trebinja nekih 370 km potrosio samo 18 litara. Ima 110 KS za nase puteve sam zadovoljan i u preticanju sam siguran s njim (mada nebi skodilo jos konja :))
Sada da cujemo vasa misljenja :)
kako si rijesio problem sa trzanjem :D
anel007
VIP Član
Vozim: Ostalo
Vozim: Ford Focus MK2
Motor: 1.6 16v
Ima zahvala: 12 puta
 pohvaljen: 121 put
Kontakt:
garage

Post Postao/la anel007 »

njegov post na drugoj temi:
Kupljen 307 normalno sve bilo i najednom poceo da trza u voznji. Puca drobi kao da se motor raspada. Vizuelno nema kvaroav i onda krece dramaturgija... Jedan "majstor" ubjedjuje me da ne znam voziti moram forsirati auto, al gdje ces forsirati ne mozes 50 i 70 voziti polomi se od trzanja i gasenja. Drugi majstor, treci niko pojma nema. I ajde ovlasteni Novoprom u Doboju (kao ovlasteni pa ajde ako oni ne znaju niko ne zna) dobrih mjesec vozi do Doboja nazad popravljaj, placaj, sve jedan pregled naplatise uzeli oko 3000 KM... naravno popravili nisu. I pukne mi film kada nisu znali diznu skinuti htjeli glavu motora skidati. I naravno slucajno mi covjek spomenu lika. Odem njemu lik nece da me slusa samo kaze dodji sutra po auto. I nazva me sledeci dan ponesi 150 KM popravljeno auto. I otisla elektronika kod prenosa goriva
a kako to kod tebe trza, ako trza?
slika ¦ slika
ffcpeugeot
Početnik
 pohvaljen: 2 puta
garage

Post Postao/la ffcpeugeot »

anel007 je napisao/la:njegov post na drugoj temi:
Kupljen 307 normalno sve bilo i najednom poceo da trza u voznji. Puca drobi kao da se motor raspada. Vizuelno nema kvaroav i onda krece dramaturgija... Jedan "majstor" ubjedjuje me da ne znam voziti moram forsirati auto, al gdje ces forsirati ne mozes 50 i 70 voziti polomi se od trzanja i gasenja. Drugi majstor, treci niko pojma nema. I ajde ovlasteni Novoprom u Doboju (kao ovlasteni pa ajde ako oni ne znaju niko ne zna) dobrih mjesec vozi do Doboja nazad popravljaj, placaj, sve jedan pregled naplatise uzeli oko 3000 KM... naravno popravili nisu. I pukne mi film kada nisu znali diznu skinuti htjeli glavu motora skidati. I naravno slucajno mi covjek spomenu lika. Odem njemu lik nece da me slusa samo kaze dodji sutra po auto. I nazva me sledeci dan ponesi 150 KM popravljeno auto. I otisla elektronika kod prenosa goriva
a kako to kod tebe trza, ako trza?
OK Hvala

a kod mene je slucaj kada prebacim iz prve u drugu zatim na gas pretisnem on počne da ubrzava i u jednom trenutku trzne ili cimne ,a tako isto iz druge u treću brzinu kada premacim isto ubrzava i cimne.,pa ne znam u cemu je problem pa sam naišao ovdje na temi :D
Odgovori

Natrag na “Općenito”