Avicii je napisao/la:Reci mi druze valja li ista ovaj sprej za gume? Vidio sam da ima uzeti u Bingu ove Nigrin kozmetike. Ja imam njihov sampon i extra je.
De koju sliku po danu i da vidimo rucicu kako lezi

Ovo je zapravo pjena u obliku spreja (ne znam kako da se drukčije izrazim). Našpricaš gumu oko felge, bude skroz bijelo kao ono kad pereš auto proaktivnom pjenom, i ostaviš otprilike 2-3 minute tako i ona sama ispari. Prvi put ovo koristim i zasad je ok. Ono što sam primijetio jest da i kad ode malo po felgi, nakon isparavanja ne ostavlja nikakve tragove i ne moraš brisat. Jest da je poskupo (18KM) ali nadam se da će se isplatit. Za razliku od onog Belifovog crvenog govneta, em masno, em ljepljivo em kad pređem s njim po felgi, ostavi trag i navuče prljavštine pa moram kasnije brisat felgu.
I ovo sredstvo za felge nije loše, ali nije baš ni po mojim očekivanjima. Očistilo je oko 80-90% onih naslaga između krakova felge, ja sam na nekim mjestima kasnije morao obrisat krpom. Jednom mi je poznanik koji ima autopraonu, oprao felge vrhunski s nekim sredstvom samo ne znam koje, jer valjda uzima naveliko pa sipa pomalo u najobičnije posude sa špricerom. Znam samo da je skinulo svaku moguću packu. Ako neko ima neko bolje sredstvo za felge, za preporučit, izvol'
A što se tiče ručice, nije još stigla iz Njemačke. Bitno je da je ona kupljena i u sigurnim rukama. Zato je i bila samo ona jedna slika kad je otpakovana. Čekam evo da mi neko donese kad krene 'vamo :)