Kompresor klime
Kompresor klime
Pozdrav,
kompresor klime mi ne radi vec dugo,odnosno kupili smo auto a klima nije radila, izgleda da je kompresor davno zaribo i moramo kupit drugi. Hocu da vas pitam jel neko mijenjo kompresor i sta bi mi preporucili, da li da kupim nov, polovan ili remontovan? I da li znate nekoga ko radi na nasem podrucju? Ja sam cuo sa Kuplung u Zivinicama pa ne znam jel neko radio s njima, kakva su iskustva?
Hvala
kompresor klime mi ne radi vec dugo,odnosno kupili smo auto a klima nije radila, izgleda da je kompresor davno zaribo i moramo kupit drugi. Hocu da vas pitam jel neko mijenjo kompresor i sta bi mi preporucili, da li da kupim nov, polovan ili remontovan? I da li znate nekoga ko radi na nasem podrucju? Ja sam cuo sa Kuplung u Zivinicama pa ne znam jel neko radio s njima, kakva su iskustva?
Hvala
- kula
- Site Admin
- Vozim: 307 SW 2,0 hdi 79 KW
- Ima zahvala: 70 puta
- pohvaljen: 297 puta
-
Re: Kompresor klime
Kakvo ti je stanje sa plinom u sistemu klime?Kompresor se nece upaliti ako ti plina fali.Nov je najbolja a ujedno i najskuplja solucija , potrazi malo po otpadima ,a da ti garantuju ispravnost samog kompresora.Sto se tice iskustva sa servisima sa tvoga podrucja zao mi je nemogu ti pomoci mozda se vec javi neko.
- zulleee
- Iskusan član
- Vozim: Peugeot 407 2.0 HDi
- Ima zahvala: 0
- pohvaljen: 4 puta
-
Re: Kompresor klime
NA piku mozes da nadjes kompresor za nekih 150 km oko toga se krecu cijene. Vidi koliko su novi i koliko te sve izadje.