Peugeot 307 karavan 1.6 16v
- Phantom
- Site Admin
- Vozim: Peugeot 307 2.0 HDI 79KW
- Ima zahvala: 5 puta
- pohvaljen: 90 puta
- Kontakt:
-
Re: Peugeot 307 karavan 1.6 16v
to mali to
mnogo ljepse bez folija na farovima rock

Motion & Emotion
- Avicii
- Moderator
- Vozim: 307
- Motor: 2.0 HDi 79KW
- Ima zahvala: 744 puta
- pohvaljen: 386 puta
-
Srki munjo, ne da gledat' u sebe
Ja bih zadrzao ove felne da sam na tvom mjestu, odlicno mu cuce. A kad si ovu roru stavio, ja je nesto nisam prije primjetio? Jel ovo samo zadnji dio ili citav lonac?

Ja bih zadrzao ove felne da sam na tvom mjestu, odlicno mu cuce. A kad si ovu roru stavio, ja je nesto nisam prije primjetio? Jel ovo samo zadnji dio ili citav lonac?
- srky_ug
- VIP Član
- Vozim: Peugeot 307 karavan 1.6 16v
- Ima zahvala: 1 put
- pohvaljen: 0
- Kontakt:
-
Fala kula,jesu legli su kako treba ne kontam sto pitas ,ima par slika od prije jos se bolje vide izbliza sam slikao...kula je napisao/la:![]()
![]()
![]()
A jesu li ovo nazad senzori legliA nista pisao nisi nono
Evo sad pisem :)
Hvala :) rockPhantom je napisao/la:to mali tomnogo ljepse bez folija na farovima rock
Hvala,mislio sam ga malo profi otjerati na poliranje prije zime ali vidjecu mozda i na proljece otjeram :)Avicii je napisao/la:Srki munjo, ne da gledat' u sebe![]()
Ovo je komplet remus lonac,zamijenjen fabricki i skinut srednji lonac :)
A felge sam mislio traziti one orginal od 308 -ce 17-ke ili 18-ke nekako su mi masivnije ljepse ce mu leci :)
- Avicii
- Moderator
-
Pa mozda si u pravu ovo za felge, ipak je vece auto pa bi mu mozda ljepse izgledale. Odlicno su mu legle rore, fabricki realno 

- srky_ug
- VIP Član
- Kontakt:
-
Bilo je tu jos nekih sitnih radova oko struje,muzike i tako to :)
Kao sto sam prije nekada pokazao uzeo sam pozlacene klemice za akumulatora...Ali sada cu pokazati kako to izgleda kad je postavljeno,usput dovedeno jos jedno kablo sa altenatora direkt na plus i ojacane i mase sa jos po jednim kablom na sasiju i motor,sve zbog muzike postavljeno
i sada nema vise problema da se altenator muci i cvrci kad se odvrne
A stavio sam i mali digitalni voltmetar tu napred kod pepljare da budem u toku sta se desava sa napona

Kao sto sam prije nekada pokazao uzeo sam pozlacene klemice za akumulatora...Ali sada cu pokazati kako to izgleda kad je postavljeno,usput dovedeno jos jedno kablo sa altenatora direkt na plus i ojacane i mase sa jos po jednim kablom na sasiju i motor,sve zbog muzike postavljeno

A stavio sam i mali digitalni voltmetar tu napred kod pepljare da budem u toku sta se desava sa napona

- srky_ug
- VIP Član
- Kontakt:
-
Onda sam uklonio i kondezator od muzike jer stvarno nije bio potreban,tu je samo bio radi estetike i krao mi struje koja mi je bila potrebna

Sada mi sve to radi na nekih 600w i prezadovoljan sam ,nisam jos na mjerenju bio ali vjerujem po prici profi muzicara da imam preko 140db ,sto je sasvim oke za ovo ozvucenje :)

Sada mi sve to radi na nekih 600w i prezadovoljan sam ,nisam jos na mjerenju bio ali vjerujem po prici profi muzicara da imam preko 140db ,sto je sasvim oke za ovo ozvucenje :)
- Avicii
- Moderator
-
Pismeno uradjeno, kao i sve ostalo sto se tice ovog auta. Reci mi samo gdje si kacio ovaj voltmetar, direkt na alternator ili kleme?
- srky_ug
- VIP Član
- Kontakt:
-
Na struju od upaljaca :) plus i minus isto je kao da je zakacen i na akumulatoru,mjeri isto 

- kula
- Site Admin
- Vozim: 307 SW 2,0 hdi 79 KW
- Ima zahvala: 70 puta
- pohvaljen: 297 puta
-
Staro , senilno , jbg nemoj zamjeritisrky_ug je napisao/la: Fala kula,jesu legli su kako treba ne kontam sto pitas ,ima par slika od prije jos se bolje vide izbliza sam slikao...
Evo sad pisem :)

Skroz zaboravio da si vec dosta ranije rekao da si uradio senzore.
Moram pod hitno sebi kupiti Ginko Belupo